keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vapputunnelmissa

Toukokuu on varmasti vuoden parhaimpia kuukausia. Koko kesä on vielä edessä ja toukokuun aikana vuodenaika vaihtuu keväästä kesäksi. Ensin on vappu, sitten on jääkiekon MM-kisat, äitienpäivä ja vielä ehkä jotain muitakin juhlia, jos kohdalle osuu lakkiaisia tai muita valmistujaisia. Kevätjuhlat on onneksi edessä vielä monena tulevana vuonna; viime vuonna niitä vietettiin päiväkodissa viimeistä kertaa ja täytyy kyllä sanoa, että se oli yllättävän kova paikka - äidille. Äärimmäisen haikeaa, mutta tavallaan tietysti ihanaa, kun lapsi kasvaa. Onneksi koulua on vielä jäljellä monta vuotta!

Vappupalloksi löytyi kuin löytyikin toivottu malli. Mutta on niillä hintaa! Aika nopeasti myös tyhjeni ja nyt koristaa täysin ylösalaisin kattoa. Mutta kerran vuodessa, mikäs siinä!

Angry Birdsit ovat in näköjään muissakin vapputuotteissa, kun koristivat tuliaisiksi saatuja vappupillejä. Näitäkin on montaa äänitasoa: äänekkäämpiä tai vähemmän äänekkäitä. Kaipa sitäkin kestää kerran vuodessa. MM-kisoihin sopivat vappupallotkin voisi vielä puhaltaa; nehän kestävät todella pitkään erityisesti puolityhjinä.

Iltapäivällä kotiuduttuamme ystävien luota vapunvietosta ja vappubrunssista on ihan kiva vielä nauttia kotonakin vapputunnelmista. Ruokapuolesta saimme kotiinviemisiksi ihania munkkeja, joita juhlapaikan emäntä paistoi aamulla. Todella hyviä!


Iltapalaksi on vielä jäljellä on tippaleipää ja äitini tekemään simaa. Ihania herkkuja nekin, sillä olen kyllä tippaleivän ystävä. Voisihan niitäkin taas kaupasta katsoa, jos saisi taas vapun jälkeen halvalla. Itselleni taas on kohtalaisen yhden tekevää syönkö jotain kausiherkkuja ennen vai jälkeen juhlan.


Ja taas on yksi juhlija simahtanut täysin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti