tiistai 7. toukokuuta 2013

Soundcheck: Toivottavasti Soundgarden

Nyt täytyy sanoa, että tämä Soundgarden tuli kyllä tänään ihan puskasta. Nythän Soundgarden on lähinnä kiertänyt Pohjois-Amerikkaa eikä Euroopasta ole ollut vielä mitään tietoa. Sitten aamulla Soundgardenin Facebook ilmoittaa, että nyt sitä tullaan ja vielä heti ensimmäiseksi Helsinkiin. Eikä edes minnekään muualle vielä kuin Pohjoismaihin. Huh, huh, kyllä tässä on nyt ajatukset olleet aivan sekaisin koko päivän.

Suosikkibändejäni ei olekaan Suomessa vieraillut noin sataan vuoteen (tai siis suurin osa ei ole tietysti enää kasassakaan). Tosin syyskuussa itse asiassa Mike Patton esiintyy Suomessa Tomahawkin kanssa tuona samaisena päivänä 4.9., erikoista kyllä. Mielelläni olisin mennyt sinnekin, mutta kun päivälle oli sen lipunmyynnin alkaessa vähän muita esteitä, ajattelin sitten vastentahtoisesti skipata sen. Mutta nyt kun tulossa on Soundgarden ja jos sinne mitenkään vain saan liput, on näistä esteistä vaan selvittävä. Soundgardenia en olekaan koskaan livenä nähnyt ja nyt kyllä olisi aika!

Ei auta muu kuin yrittää onnistua lippukaupassa tai sitten on vaan koitettava voittaa liput jostain. Ei ole niin väliä millä keinoin, kunhan vaan sinne pääsen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti