perjantai 24. toukokuuta 2013

Viikonlopun työleiri

Kun on onnistuneesti viivytellyt uusien kaapistojen järjestelyjä koko viikon, odottaa viikonloppuna sitten työleiri kaappien parissa. Nyt on vaan sitten alettava hommiin, tosin en oikein vielä tiedä edelleenkään mistä pitäisi aloittaa. Tavaroita on kyllä siirrelty huoneessa pitkin viikkoa edestakaisin, jotta tila on kokonaisuudessaan käytössä. Toki olen muistanut koko ajan kaappeja ihailla, niistä tuli nimittäin tosi hienot!



Olen ollut tosi tyytyväinen, että tuli valittua lasit shakkiruutukuvioisena. Musta lasi heijastaa uskomattoman paljon ja tässä isommassa huoneessa se tuo vielä paljon enemmän tilantuntua kuin mikä vaikutus on ollut meillä kodinhoitohuoneessa. Musta väri ei myöskään ole ollenkaan pimentävä tai liian massiivinen, vaan se tuo juuri sopivasti ryhtiä. Heti alusta alkaen on myös tuntunut, että kaapit olisivat olleet siinä aina. Sehän kai pitäisi olla se sopivan kalusteen merkki!

Vanhat kalusteet on onneksi jo saatu toimitettua kiertoon, mutta täytyy kyllä myöntää, että vanhojen kaappien tyhjentämisessä ja uusien täyttämisessä (järjestykseen) on kyllä melkoinen työsarka. Kyllähän sen jo muuttaessa taas huomasi kuinka monta muuttolaatikollista kirjahyllyn tyhjentämisessä syntyy. Nyt vielä sen verran pitäisi käydä tavaroita läpi, että mitä säilyttää ja mitä laittaa kiertoon. Ja sehän se on mikä hommaa viivyttää; se karsiminen kun ei välttämättä ole niin helppoa puuhaa. Ei auta enää viivyttely, nyt on vaan alettava hommiin. Muutosta toipuminen ei ole kuitenkaan vielä siinä vaiheessa, että vielä jaksaisi katsella niitä laatikkoröykkiöitä kovinkaan pitkään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti