tiistai 14. toukokuuta 2013

Ruusuja ja valkovuokkoja

Äitienpäivänä sai taas ihailla ihania ruusuja ja valkovuokkoja niin luonnossa, vaasissa, ruukussa sekä kakunkin päällä. Pitkästä aikaa muutenkin oli todella kaunis äitienpäivä. Menneinä vuosina useampana vuonna on äitienpäiväkahvit juotu lapsuudenkotini pihalla, mutta siitä ei muutamana viime vuotena ole tarvinutkaan haaveilla. Tänä vuonna kyllä säät suosivat ja lisää kaunista säätä näyttäisi olevan tulossa.

Sain itse nauttia oman äitini tarjoamasta kakusta. Pohjana oli ihan perustäytekakku hillolla ja koristeet keväisiä kermavaahdon kera. 

Upeita valkovuokkomättäitä on näkynyt useammassa paikassa ja itsekin sain oman kimpun. Kävin itse perjantaina pikaisesti kukkakaupassa ja kyllä se oli täynnä kaikenlaista kivaa, kuten ruusuja. Tykkään itse kovasti ruukkuruusuista ja olen niitä itsellekin silloin tällöin ostanut. Niiden sopiva kastelu on vaan aika tarkkaa puuhaa ja parvekkeella niihin tulee aina ennemmin tai myöhemmin kirvoja. Mutta avoimilla parvekkeilla ja piharuukuissa ovat kyllä kauniita koko kesän. Tänä vuonna ajattelin itse jättää ruusut väliin, mutta onneksi saa ihailla muiden saamia lahjoja!Olin itse onnekas ja sain lahjaksi ihanan ja pehmoisen Ossin. Ei ole poika äitiinsä tullut, tässä kaverissa oli todella siististi ommellut saumat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti