sunnuntai 18. elokuuta 2013

Syysneuleideoita Modasta

Viime viikolla postista kolahti Moda-lehden näytenumero. Siitä olin tyytyväinen, että näytelehtijaksoon osui vielä neuleiden erikoisnumero, mutta odotukset eivät siltikään olleet kovin suuret. Useampana vuonna aiemminkin on näytenumeroksi osunut juuri tämä sama syksyn neulenumero eivätkä ne ole aiemmin kuitenkaan häikäisseet. Nyt tällä kertaa lehdessä olikin vaikka mitä kivaa!

Jo pelkästään kansi oli lupaava! Isoveli-langasta tehty villatakki oli todella kaunis ja väri aivan ihana. Villatakin kokokuva ei sitten ihan niin huikea ollutkaan, mutta lyhyempänä toteutettuna villatakki toimisi oikein hyvin. Kyllä nämä syksyn värit ovat ihania, ei voi muuta sanoa.

Muita mielenkiintoisia neuleita oli miehen luotolaisneule. Tällaisia en ole tiennyt olevankaan. Hauskasti lähes kaimana kun myötäilee tyttönimeäni, tämä paita sopisi pikkuveljelleni kuin nakutettu. Neuloskin oli erittäin mielenkiintoinen, mutta kun huvikseni katsoin ohjeessa käytettyjen lankojen hintoja (en kyllä voi uusia lankoja ostaakaan), niin kyllä sitä tälle paidalle tuleekin. Samaa neulosta voisi kyllä kokeilla jollain muulla langalla.

Ihan ehdottomasti omalle toteutuslistalleni nostaisin tämän naisten mekon. Malli vaikuttaa todella istuvalta ja poimutus edessä vielä lisää tätä tunnetta entisestään. Tämä oli kyllä aivan erityisen mielenkiintoinen ja varmaan tämä pitää kyllä lisätä tulevaisuuden projekteihin.

Toinen erittäin mielenkiintoinen oli kietaisutoppi. Erityisesti tämä musta vaikuttaa todella jännältä. Näitä vastaavia oli lehdessä esitelty muitakin kuten alla oleva neule. Sen suhteen vähän epäilen neuleen istuvuutta eli toteutuksesta ei aivan välttämättä tule sitä mitä luulisi, jos neuleen koko ei mene ihan nappiin. Lisäksi alla oleva neule on aika massiivinenkin eli ei ainakaan sisäkäyttöön sovellu. Lisäksi nämä Suomen loppukesät ja alkusyksyt ovat niin lyhyet, että vähissä ovat ne säät, joissa vastaavissa vaatteissa ulkona tarkenee; ikävä kyllä. Sen sijaan ylempi kietaisutoppi voisi olla kyllä ihan kokeilemisen arvoinen.

Ja taas löytyi pojillekin jotain! Tykkäsin kovasti tästä raitaneuleesta ja se mikä vielä on plussaa on se, että näissä lasten neuleissa oli todella mukavasti eri kokoja. Lisäksi tässä pojan neuleessa oli tosi kiva kaulus. Tätä voisi ehdottomasti kanssa kokeilla!


Lisäksi pojille oli pari muuta todella kivaa kirjoneuletta. Näitä kyllä tyydyn vaan ihailemaan, kun harvemmin toteutuvat ihan niin kuin toivoisi. Todella ihania värejä näyttäisi olevan kyllä tuossa Sandness Sisussa.


Tämän lehden laitan kyllä ehdottomasti talteen. Pitäisi varmaan oikeasti alkaa listata kaikki tulevat työt, etteivät vaan unohdu uusien mallien ja lankojen tieltä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti