perjantai 23. elokuuta 2013

Kumman joukoissa seisot?

Kaikkea sitä kyselläänkin. Voi, voi, kun ei joutuisi ollenkaan valitsemaan. Onhan se tietenkin aika surkuhupaisaa, että Helsinkiin tuodaan samana päivänä sekä Mike Patton että Chris Cornell. Oikeasti. Sanotaan nyt näin, että omalta kohdaltani enää vain Robert Plant puuttuu.

Itse valitsin Chris Cornellin, koska en ole aiemmin nähnyt Soundgardenia enkä myöskään Cornellia koskaan livenä. Kenraali Pattonin sen sijaan useammin; ensimmäistä kertaa jo vuonna 1992. Olen kyllä vannonut, etten ikinä jätä Pattonin showta väliin, mutta nyt jäin keväällä vielä miettimään lipun ostamista omien menojen vuoksi ja sitten tulikin tuo Soundgarden, jota en oikeasti voi jättää väliin. Mutta eihän tässä ole oikeasti mitään järkeä.Jos tämä sama tilanne osuisi toista kertaa kohdalle, en kyllä tiedä miten valitsisin. Jos Patton olisi tulossa Faith No Moren kanssa, olisin varmaan joutunut arpomaan; toisaalta, minulla olisi jo ollut sinne liput hankittuna ennen Soundgardenin ilmoitusta. Mutta tulevaisuuden varalta, jos saan pyytää, niin laittakaa nämä kaksi edes esiintymään samaan paikkaan, kiitos!

Radiorockin sivuilla voi äänestää kuninkaita ja voittaa liput, jos jollain ei sellaisia ole. Voiko tähän oikeasti olla enää kaksi viikkoa aikaa?


Kuvat: Radiorock

1 kommentti: