lauantai 6. huhtikuuta 2013

Pääsiäisherkkuja

Pääsiäisenä ehtii herkutella pitkän kaavan mukaan useampana päivänä. Ruokailuseura vähän aina vaihtuu ja tarjoilut siinä sivussa myös. Meillä oli pitkästä aikaa myös yksi pihvipäivä ja siihen seuraksi sai vaikka mitä muuta hyvää, kuten herkullista parsaa, jonka aika on taas.

Yksi hyvä lisuke ruokaan kuin ruokaan on uunissa valmistettavat hunajaporkkanat. Sopivat melkein minkä tahansa ruuan kanssa. Parsaa oli tarjolla parina päivänä, kun kerran sitä taas saa. Ja oli kyllä hyvää!


Lihan kanssa ei juuri muuta sitten tarvitakaan kuin yrttivoita. Se tehtiin tällä kertaa itse ja maustettiin persiljalla. Yrttivoi oli lähes samaa kuin mitä Kievin kanassa. Poika ei ole niin lihan ystävä, joten hänelle keiteltiin sitten maissia ja perunapalloja pakastealtaasta.


Alkujuomana oli tarjolla Blue Nun Sparkling Gold -kuohuviiniä, joka oikeastaan aika hauska viini juhlatilaisuuksiin. Ei nyt kultahippuja juhlatunnelman tosiaan välttämättä tarvita, mutta onhan ne ihan mukavan näköisiä ja itse kuohuviinikin on hyvää eikä edes mitenkään kallista. Suosittelen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti