perjantai 12. huhtikuuta 2013

Huhtikuu hyvässä seurassa

Viikonloppuna hyvä ystäväni puolisoineen kävi vierailulla, joten meillä oli oiva tilaisuus nauttia taas hyvästä seurasta ja herkuista. Ja mikä oiva syy päästä itsekin testamaan uutta KitchenAidia. Muutenkin huhtikuu on niin kiireinen kuukausi ja tuntuu nopeasti menevän ohi; kaikki sitä paitsi tuntuvan matkustavan silloin jonnekin työ- tai lomamatkalle, paitsi minä itse.

Tällä kertaa tarjolla oli kanasalaattia ja lisänä mozzarellaa. Lisäksi aina on sopiva hetki nauttia lasilliset kuohuviiniä!

Jälkiruoaksi tein kurpitsapiirakkaa. Kurpitsaa on pakastimessa useampikin rasia, koska tänä vuonna sitä sai syksyn kurpitsoista irti yllättävän paljon. Ja kyllä se piirakka oli taas uskomattoman hyvää; ja  lähes koko piirakka menikin kerralla. Ja hyvin toimi KitchenAid. Tykkään siitä, että kone on todella vankka eli laite ei tärise ja käyntiääni on tasainen ja suhteellisen hiljainenkin. Sämpylöitä on myös tehty koneella nyt pariin otteeseen ja hyviähän niistäkin tulee. Hyvillä laitteilla mielellään tekee kyllä kaikenlaista!
4 kommenttia:

 1. Oi miten hyvännäköisiä herkkuja. Ja kitchenAid olisi kyllä ihan unelma ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos! KitchenAid on tosiaan kuin unelma.

  VastaaPoista
 3. voi että miten noi sämpylät ovat noin sorjia! oon totaalisen kateellinen, itsellä aina epämääräisiä möykkyjä.

  VastaaPoista
 4. Kyllä ne minullakin on yleensä aika muhkuraisia, mutta mies teki sämpylät tällä kertaa paremmalla menestyksellä. Lieneekö salaisuus sitten hyvä taikina vai parempi leipoja.

  VastaaPoista