torstai 11. huhtikuuta 2013

Kevättä lehtien parissa

Pääsiäisen aikaan lehtien ystävää kyllä taas hemmolteltiin. Ennen pääsiäistä ilmestyi yksi jos toinenkin lehti säännöllisistä numeroista aina puutarhanumeroihin. Niinpä sitä on tässä tullutkin luettua ennen ja jälkeen pääsiäisen. Kaikki lehdethän on nyt täynnä ihania värejä ja juttuja kasveista ja kukista sekä muista kevään uutuuksista.

Onneksi kaikki en sentään tupsahda luettavaksi samaan aikaan, kun osa lehtivaihdosta päätyy itselleni aina vähän viiveellä, kuten Avotakka, josta on jo ilmestynyt uudempikin numero. Sinänsä jo vähän kauhulla silmäilin ennakkoja tulevista numeroista, jotka jo lupailivat siirtymistä kesäkoteihin. Itse en niistä kesämökeistä ja kakkoskodeista erityisemmin välitä ja niitä on oikeasti kesäkuukaudet kaikki lehdet aivan täynnä. Jos nyt yhden sellaisen esittelee per numero tai miksei joku erikoisnumerokin, niin hyvä on, mutta muuten voisi vaihtelun vuoksi pysyä pääsääntöisesti oikeissa kodeissa maalla tai kaupungissa ja keskittyä kotien ja mökkien pihoihin ja parvekkeisiin. Ja voisihan niihin kesä - heinäkuun perinteisiin asuntomessuesittelyhinkin saada jotain uutta ja erityisesti kotoisuutta tuomalla edes ne (elävät) mäyräkoirat sinne sohville.


Puutarhaekstroja tuli taas tänä vuonna tilattua muutamia. Kaikkia en ole vielä ihan tarkasti ennättänyt lukeakaan, mutta ainakin Koti ja Puutarha oli tänäkin vuonna erittäin hyvä. Lisäksi pidän siitä, että viimeinen kolmas numero ilmestyy syksymmällä sadonkorjuun aikaan. Kaikki muut puutarhanumerot kun keskittyvät vain kevääseen. Glorian Puutarhaa selatessani huomasin, että lehdessä on juttu tutusta Herttoniemen kartanosta. Siellä kartanopuistossa on otettu meidän hääkuvat ja todella usein on lähimaastossa käveltyä koira(pennu)n kanssa, kun vielä asuimme lähettyvillä. Ja onhan siellä myös Ravintola Wanha Mylly, jossa kävimme syömässä viimeksi noin kuukausi sitten. Täytyypä viikonloppuna lukaista juttu vielä tarkemmin läpi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti