sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Jälkiruokia aterian kruunuksi

Pääsiäiseen mahtuu myös monta upeaa jälkiruokaa. Tällä kertaa ei leivottu mitään, vaan tehtiin ihan helppoja herkkuja kutsuisinko puolivalmiista aineksista eli jäätelöä ja leipäjuustoa ei alettu itse väsäämään. Kahvin kanssa oli myös tarjolla ihanaa kaupan kakkua kaikille marsipaanin ystävälle eli minulle.


Banana Split on siitä ihan ykkösjälkiruoka, että siihen ei paljon muuta tarvita kuin jäätelöä, kermaa ja ne banaanit. Tummuneet banaanitkin saa tosi mukavasti siinä käytettyä, kun vaan pilkkoo ne pohjalle ja lisää muut ainekset. Loppuainekset voi kasata kaikesta siitä mitä kaapista löytyy eikä siihen välttämättä edes niitäkään tarvita. Jos aiemmin ei ole kokeillut banaania jäätelön kanssa, suosittelen sitä ehdottomasti, koska sopivat yhteen todella mainiosti!

Ensimmäisen pääsiäispäivän päätteeksi oli tarjolla toista yksinkertaista ja hyvää jälkiruokaa, mutta parhaimpia herkkuja, mitä Suomesta voi saada. Leipäjuustoon ei kyllästy koskaan ja juuston seurana tarjottiin kuhmolaista lakkaa, joka on poimittu veljeni mökiltä. Lakkahillokin on ihan ok, mutta kyllä tuo marja on parempaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti