torstai 30. huhtikuuta 2015

Vapussa taas

Tässä vaiheessa vuotta tuntuu kuin talvi ei olisikaan ollut niin pitkä. Vuosi on kulunut nopeasti ja viime vapusta ei olekaan niin pitkä aika. Vappu on mukava juhla perinteineen ja omalla tavallaan Suomessa kesäkauden avaus. Se tietää myös aina jääkiekon MM-kisoja; mahtava toukokuu luvassa taas! Samalla avataan juhlakausi äitienpäivineen ja muine kevään sekä tulevan kesän juhlineen. Mutta ensin se vappu, johon kuuluu meikäläisittäin tuttu porukka, hyvä ruoka, tietysti kuohuviiniä sekä vappubrunssi.


Useana vuonna on vappuna ollut tapana käydä kukkakaupassa hankkimassa parvekekasveja, mutta tänä vuonna olimme jo hyvissä ajoin liikkeellä. Kevät on tänä vuonna suosinut! Vappuhan vähän myös avaa parvekekauden, kun siellä tulee paljon enemmän vierailtua ihan kastelunkin puolesta. Samalla on myös kiva seurata kun ulkona alkaa vihertää ja vihreän lisääntyminen on kyllä ollutkin nopeaa!


Nyt ei muuta kuin tavarat kassiin ja vapun viettoon! Tippaleipiä on tullut tänä keväänä jo maisteltua ja toivottavasti niitä saa taas vapun jälkeen ainakin yhden satsin alennuksesta. Äidin tekemää simaa saadaan tänä vuonna vasta vapun jälkeen, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Parasta on tietysti hyvä seura tarjoiluineen sekä se, että kevät on tässä! Ja ne MM-kisat! Hyvää vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti