torstai 2. huhtikuuta 2015

Tulppaaniharvinaisuuksia ja superruusuja

Viime viikonloppuna iski pakollinen tarve vierailla Citymarketissa Ben & Jerry's -tarjouksen perässä. Ne jäätelöthän eivät ole juuri koskaan oikeassa tarjouksessa, mutta nyt minä jäätelönhimoinen päätin investoida niihin ja ostinkin maksimimäärän kolme purkkia (Strawberry Cheesecake, Half Baked ja Chocolate Fudge Brownie; Cookie Dough oli valitettavasti loppu, höh!). Samalla reissulla en päässyt mitenkään tulppaanirullakon ohi, sillä tällä hetkellähän ne saa kotiin lähes ilmaiseksi; vitosella kaksi 7 kappeleen punttia.


Enpä ollut aiemmin nähnyt yhtä tumman violetteja tulppaaneja, jotka itselleni matkaan poimin. Kuvissa näyttävät kyllä vaaleammilta, mutta varsinkin nuppuisina olivat todella lähellä aivan tummaa luumua. Aivan valtavan kauniita! Kiinnitin myös huomiota muuhun värivalikoimaan, joka oli myös aika poikkeuksellinen eli tarjolla oli myös muita harvinaisempia värejä, kuten aivan tummanpunaista sekä monivärisiä poikkeuksellisin väriyhdistelmin. Nythän on tulppaanien paras sesonki, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Plantagenista pari viikkoa sitten ostamani ruusut ovat myös aivan käsittämättömän hyvässä kunnossa. Yleensä en osta ruusuja ollenkaan (tai ostan todella harvoin), koska eivät kestä oikeasti koskaan viikkoa kauempaa, mutta nythän tämäkin ihme on koettu! Näissä ruusuissa ei ole edelleenkään mitään vikaa. Hoitanut en ole juuri yhtään virkisteen lisäämistä lukuun ottamatta sekä veden vaihtamista pariin otteeseen. Taidanpa ostaa näitä kyllä uudelleen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti