torstai 23. huhtikuuta 2015

Kesäinen Omenapuu

Aiemmin keväällä katselin Pentikin kevät- ja kesäkuvastoa ja huokaisin silloin helpotuksesta, että ei tarvitse tänä vuonna lähteä keramiikkaostoksille. Se lähinnä johtuu siitä, että olen parina viime kesänä jo rohmunnut kaupoista kesän sesonkikeramiikkasarja Mustikan kaikki mahdolliset kaappiin sopivat osat. Mustikkaa näkyi myymälässä taas, mutta sesonkikeramiikan sijasta tulikin sitten aivan ihana uusi astiasto! Joulunahan tätä Omenapuuta oli punaisena ja nyt sitten tulee aivan hurmaava vihreä versio.

Kuvat: www.pentik.fi


Keramiikan lisäksi tarjolla on myös keittiötekstiilejä sekä tyynynpäällisiä. Keramiikkavalikoimassa on mukeja, eri kokoisia lautasia, pieniä kulhoja sekä piirakkavuoka. Voi ei, eihän näitä voi mitenkään vastustaa. Tykkään tästä kuviosta kyllä aivan valtavasti! Ehkä päädyn taas pariin pieneen kulhoon sekä vuokaan; käytämme niitä yleensä tarjoiluun, toki kyllä vuokinakin. Kai niitä yksi vielä kokoelmaan mahtuu, kun tämä on vähän eri kokoakin. Ja nämähän ovat myös mukavasti pinottavia!

Kuvat: www.pentik.fiTähän aikaan vuodesta tuo vihreä tuntuu todella valloittavalle, mutta kyllä tuo punainen oli aika huikea silloin syksyllä. Punainen tekee kohta taas paluun; väreillä on kyllä väliä eri vuodenaikoina. Mutta kyllä tässä on taas kerran todella onnistunut sarja. En ihan kaikesta tykkää, mitä Pentik tuo markkinoille, esim. Geo ei ollut suosikkini, mutta kyllähän näistä todella monet uutuudet saavat kyllä sydämen väpättämään!


"Olen Omenapuu-kuosia suunnitellessani pyrkinyt tavoittamaan suomalaisen omenan luonteen. Niiden tuoksu on viehkeä ja...
Posted by Pentik Oy on Thursday, April 23, 2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti