tiistai 24. maaliskuuta 2015

Teippien lumoissa

Innostuin minäkin sitten tilaamaan Teippitarhan teippejä. Olen näitä paljon käytettävän monissa lehdissä ja olen vähän kaipaillut pieneen arkasteluun sopivia lisäjuttuja, joilla saisi vaikkapa synttärikortteihin vähän lisää elämää. Eksyinpä sitten muistaakseni Kotivinkin innoittamana Teippitarhan sivuille ja vaikeahan sitä on pysyä kohtuuden rajoissa; niin paljon kaikenlaista ihanaa pientä oli tarjolla! Hinta- ja toimituskuluthan ovat onneksi erittäin kohtuulliset, että uudelleen voi helposti tehdä pienempiäkin tilauksia.


Ensimmäiseksi innostuin kohokirjoitusteipeistä, jotka sopivat Dymo Omegaani. Tarjolla oli aivan ihania värejä, kuten ostamiani pinkkiä ja violettia. Minulla on ollut käytössä kotona lähinnä mustaa, mutta kivaa on päästä näitäkin kokeilemaan. Olen käyttänyt Dymotarroja lankalaatikkojeni nimeämiseen, mutta myös kortteihin ja lahjapaketteihin. Dymolla saa kyllä aikaan ihanan nostalgisen tunnelman!

Mutta sitten ne Washiteipit ja Masking Tapet, niitä vasta sitten olikin tarjolla! Toinen toistaan hienompia juttuja, joista oli kyllä vaikea jättää  mitään ostamatta...


Heti ensimmäiseksi valitsin seepran ja pilkullisen. Ilman tiikeriä en voinut sitten olla enkä pianon koskettimia. Sitten näin elokuvaliput, jotka ovat niin minua kuin olla ja voi! Mittanauhakin oli todella makea, jota voisi käyttää joihinkin käsityöaiheisiin projekteihin ja ihan hyötykäyttöönkin. Nämä olivat edullisempaa kuin japanilainen washiteippi, jota minun tietenkin pitää myös kokeilla, jotta tiedän niiden välisen eron. Toki halusin myös kokeilla japanilaista Masking Tapea ja päädyin maaliskuun 2011 tsunamin uhreja tukevaan pakettiin. Ja kyllä; kaikki olivat livenä ihan yhtä hienoja kuin kuvissa! Kun näitä vaan sitten raaskisi käyttää!Mutta todellakin Teippitarhaan jäi vielä valtavasti sellaista valikoimaa, jota en nyt vielä tilannut. Näitä kyllä todellakin pitäisi ihan hyvin raaskia käyttää. Nyt vaan ideoimaan mitä kaikkea ihanaa näistä voisinkaan saada aikaiseksi. Ihmettelen vaan, etten ole näihin sortunut jo kauan aiemmin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti