torstai 26. maaliskuuta 2015

Huopahemmoilua

Olen pitkään ihastellut kuvia Huopahemmoista ja niiden ohjekirjasta. En ole kirjaa aiemmin raaskinut tilata, kun kuvien ihastelu ja ohjeista oikeasti tekeminen ovat kaksi ihan eri asiaa, mutta nyt osui kirjasta sellainen tarjous, jota en voinut olla käyttämättä. Cdon.comissa kirja maksoi peräti 2,95 e, joten ei paljon tarvinut asiaa miettiä. Luulin, että kirja olisi enemmänkin sellainen liimasidottu opus, mutta tämähän oli ihan kunnollinen ja paksu kirja. Ja ne kuvat, kerrassaan mainioita!

En omista huovutustarvikkeita ollenkaan, mutta tämän kirjan jälkeen alkoivat kyllä kovasti kiinnostaa. Huopahemmot ovat Jackie Huangin luomia käsityöhahmoja ja niille on oma nettisivukin www.woolbuddy.com. Kirjassa on ohjeita helpoista vaikeisiin hemmoihin, mutta ne ovat kaikki todella hienoja. Hemmoja löytyy alligaattoreista pöllöihin ja haista kirahveihin. Kirjan todella hyvien kuvaohjeiden avulla voi kyllä toteuttaa ihan mitä hahmoja vaan, taivas on vain rajana. Usein käsityökirjat ovat jollain tavoin vähän pettymyksiä, mutta tämä ei!


Kirjan parasta antia olivat todella kivat erilaiset hahmot ja etenkin se, että ne ovat myös pojista kiinnostavia. Hemmot oli toteutettu myös erilaisina eli jokainen ei valmiina ole samassa asennossa, vaikka Huopahemmoilta näyttävätkin. Toisaalta koira, susi ja kettu olivat samanlaisia, mutta kirjassa oli opetettu miten samasta mallista modifioidaan eri hahmoja.


Itse tietysti ihastuin tähän beaglemäiseen Kaapo Koiraan. Täytyy tosissaan pistää harkintaan sopivan huovutusvillavalikoiman ostamiseen; pieni riittäisi, ei mitään kymmeniä kiloja, kuten minulla on tapana varautua. Tämä vaikutti kerta kaikkiaan yllättävän mukavalta puuhalta! Lisäksi kirjan ohjeet näyttivät todella selkeiltä, jotta hommassa pääsee alkuun. Ja eipä kai se neulahuovutus voi muutenkaan kovinkaan vaikeaa olla!

Nämähän olisivat todella mahtavia lahjaideoita; kunhan nyt vaan saisi yhdenkin tehtyä. Luin juuri jostain, että kaikille ihmisille on annettu sama määrä tunteja vuorokaudessa ja jotkut vaan ehtivät enemmän ja muut vain selittelevät. Pitäisi vaan ryhtyä hommiin niin kuin silloin nuorempana! Ja kyllä, pidän ehdottomasti tämän huopahemmoilun mielessä! Nämähän ovat kuitenkin vain maskottikokoa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti