lauantai 10. lokakuuta 2015

Tummaa kanervaa


Eilisestä lankahamsteroinnin tuhannennesta lopettamislupauksestani huolimatta olen taas ostanut lankaa. Nämä kyllä tuli ostettua jo jokin aikaa sitten ennen tätä viimeisintä lupaustani. Nyt olen kuitenkin havahtunut lankahamstraukseen aivan uudella tavalla ja huomannut ihan kunnolla kuinka paljon rahaa lankaostoksiin tulee esim. vuositasolla käytettyä. Siihen kun lisää vähentyneen kulutuksen ja vähitellen loppuvat tilat, on ehkä aika tulla järkiinsä; ja ainakin vähentää!


Toisaalta, olen nyt hamstrannut lähes kaikki mahdolliset minua kiinnostavat syyslangat. No joo, musta-valko-harmaa Joki vielä puuttuu, mutta eipä siitä nyt erityisen hyviä tarjouksiakaan ole ollut. Syksyn suurin suosikkilankani Nallen kanerva nyt joka tapauksessa oli ostoslistalla muutenkin eli langan hankinta oli vain ihan ajan kysymys. Nytkin käytin erittäin hyvän tarjouksen! Ja voi että se onkin todella uskomattoman ihanainen väri! Ajattelin tätä mukaan räsymattosukkiin sekä myös johonkin muuhun kauniiseen. Ehkä hameeseen, jossa sitä voisi olla enemmänkin. Varoitan toki senkin, että jos tämä meinaa keväällä poistua valikoimista, tätä tulee kyllä sitten hamstrattua!

Tätä väriä ei voi kyllä olla varastossa riittävästi, on nimittäin tämän hetken ehdottomia suosikkivärejäni noin muutenkin! Ja pakko sanoa, että se on sitten menoa. Kaipa tämä kuitenkin ainakin kesään asti säilyy ja ehkä koko ensi vuodenkin. Ja sitä paitsi kaiken pahan alku ja juuri hamstrauksessa onkin se lankojen vaihtuvuus. Koskaan ei tiedä mitä väriä olisi milloinkin tarvinnut. Ja tätä lankaa tulen kyllä tarvitsemaan ihan vaikka mihin!


2 kommenttia:

 1. Äh, minulla ei ole tummaa kanervaa Nalle-langoissa joten kaipa hankin vähäsen. Ihan vähäsen. :)
  Siitä tulikin mieleen, että minulla on viittä vailla valmis tummankanervasta 7 veljestä -langasta tehty tunika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on myös jemmassa vielä vähän sitä 7 Veljestä versiota ja se on aivan ihana sekin. Pipon raaskin kerran siitä pienestä määrästä tehdä... Toivottavasti palaa taas kohta valikoimaan!

   Poista