keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Pentik ja joulu

Taas on vuosi niin pitkällä, että Pentikin kaunis joulukuvasto on ilmestynyt. Tällä kertaa säästyn ehkä ostamasta mitään, mutta katsotaan nyt mitä tuotteita kaupoissa loppujen lopuksi on. Kaikkihan ei ole tässä kuvastossa mainittu. Mutta kauniita kuvia ja tuotteita täynnä se taas oli!


Ensinnäkin tämä jouluruusukangas on suorastaan hurmaava! Tätä voisin käyttää kyllä muutenkin esim. verhoissa. Vielä ei tuotteita ollut verkkokaupan valikoimissa, niin ei päässyt tarkemmin katsomaan mitä tuotteita tähän sarjaan kuuluu. Voisi jopa sanoa, että toivottavasti ei keramiikkaa. Sitä joutuisi nimittäin varmaan ostamaan.


Pidin myös kovasti kuvaston erilaisista kyntteliköistä. Niitä en ole nyt hankkimassa, sillä viime vuonna hankin itselleni alennusmyynneistä joulukuusikynttelikön. Se muistuttaa aika tavalla tätä uutta joulupuuta ja hienoltahan tämäkin näyttää. Samoin kuin myös toinen kynttelikkö Altto. Hintaa näillä molemmilla on kyllä aika tavalla, mutta eihän näitä joka vuosi tietenkään tarvitse ostaa. Joulupuuta on tarjolla kahdessa eri koossa. Nämä olisi kyllä kiva nähdä ihan paikan päällä!


Iki-ihana punainen omenapuu on valikoimassa taas tänäkin vuonna! Viime vuonna tuli hankittua tarjoiluvuoka ja katsotaan valikoimista myöhemmin onko mitään uutta keramiikkapuolella. Kuvissa en ainakaan mitään uutta huomannut, ja hyvä niin. Omenapuu-sarjan tekstiilitkin ovat todella kauniita. Kerrassaan nätti kuosi, kuten se vihreäkin!Joulukoristepuolelta myös silmiini osui hauska käpykuusi. Hintaa on silläkin ja pitäisi ihan paikan päällä käydä katsomassa miltä oikein näyttää. Aika suurihan se on myös (80 cm), joten varmaan siten ihan näyttävä ja jos kävyt ovat oikeita, voisi tämä olla oikein kaunis jouluinen koriste. Ei kylläkään meillä kotona, koska olisi varmaan käpyineen aivan liian vastustamaton meidän beaglelle.


Tyynyjä myös on tarjolla paljon ja toinen toistaan kauniimpia tietysti. Jouluruusu varsinkin näyttää aika mahtavalle sekä mustana että punaisena. Puna-valkoinen on kyllä suosikkini ja siitä voisin olla kyllä kiinnostunut, mikäli kangas vaan sopii koiraperheeseen. Mutta kaunista on ja tunnelma on taas kovin jouluinen ja kodikas! Innolla odotan mitä kaikkea verkkokauppaan ja myymälöihin vielä ilmestyy. Täytyy käydä tutustumassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti