perjantai 30. lokakuuta 2015

Akustinen Chris Cornell

Chris Cornell pitää lupauksensa ja tulee Eurooppaan ensi vuonna, kuten jo aiemmin vihjaili. Higher Truth akustinen soolokiertue Euroopan osalta vahvistettiin maanantai-aamuna ja mahtavasti mukana myös Helsinki. Pääsiäismaanantaille 28.3.2016 on siis tiedossa mukavaa ohjelmaa!

Kuva: Live Nation


Onnekkaasti sain hyvät liput ostettua hyvissä ajoin jo presalesta ja täytyy kyllä ihmetellä noita lippujen varausjärjestelmiä. En ole pitkään aikaan ostanut lippuja paikkanumeroilla ja näköjään se on edelleen aika onnetonta; ja erityisen onnetonta työpaikan suhteellisen hitailla verkkoyhteyksillä. Sivuilla on aivan liian paljon ladattavaa ja kun ne kaikki vähitellen latautuvat, näyttö nykii jatkuvasti ja koko ajan saa olla tarkkana mitä klikkailee. Ja sitten se turhien kysymysten määrä. Tarjotaan milloin mitäkin vakuutuksia ja kaikki tekstit on kuitenkin pakko lukea, että varmasti varaus tulee tehtyä. Tein varaukseni kirjautuneena ja varmasti joitakin kysymyksiä jäi jo pois. Ei tällaisia olisi kiva käyttää mihinkään massatapahtumiin, mutta paikkanumeroiden puuttuminen varmaan yksinkertaistaa proseduuria. Yksi vaihtoehto olisi tietysti vaihtaa varaussivuston kieli englanniksi. Sivustot kun on yleensä käännetty englannista, sitä voisi ymmärtää paremmin kuin väkisin käännettyä suomea.


Excited to bring the #HigherTruth tour to Europe. Most tickets on sale Friday, 10/30. Full details: www.chriscornell.com/tour #FirstFlip https://flipagram.com/f/eFTAwrFF9u
Posted by Chris Cornell on Monday, October 26, 2015


Joka tapauksessa olen vahvistanut saapumiseni paikalle. Keikkakalenterini täydentyykin tässä mukavasti ja odottelen tässä lisää tietoja ensi kesästä, jonka uskoisin olevan erittäin mielenkiintoinen. Muutaman viikon päästä olen menossa katsomaan Apocalypticaa, jota odotan innoissani ja erittäin mielenkiinnolla! Jos tämä vuosi oli suhteellisen hiljaista kiinnostavien bändien kiertuerintamalla, ensi vuosi vaikuttaa oikein lupaavalta. Pelkästään jo klassikkorintamalla voisi nähdä Black Sabbathin, Deep Purplen ja Uriah Heepin. Katsotaan, josko johonkin näistä eksyisin. Erityisen mielenkiinnolla odotan keitä Black Sabbath tuo kaveriksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti