keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Kinuskikissan ihanat ohjeet

Juju-kirjakerhon extra-kuukaudenkirjana oli mahtavan Kinuskikissan helpot suosikit. Nappasin heti tilaisuudesta kiinni, koska tykkään näistä Kinuskikissan ohjeista kovasti. Leivontakirjoja on minulla aika tavalla, mutta näihin ohjeisiin olen erityisen tykästynyt Unelmien Talo & Koti -lehdessä ja kokemuksen kautta on tiedossa, että tämä on tilaamisen väärti. Ja näin olikin!

Tämä kirjahan oli yllättävän suuri! Sivuja on melkein kaksisataa, joten ohjeita piisaa. Sivut ovat suuria ja kuvat uskomattoman kauniita. Ihanaa, että kirja oli tehty oikein viimeisen päälle ja ohjeet kuitenkin houkuttelevia ja toteutettavissa. Useita ohjeista olen nähnyt myös Unelmien Talo & Koti -lehdessä (ei kuitenkaan kaikki), joten on aivan mahtavaa, että ne ovat kirjassa mukana. Joitakin ohjeita olen ottanut talteen, mutta eihän ne yksittäiset sivut aina hyvin säily!


Ohjeissa oli kaikenlaista ihanaa kakuista pulliin sekä muffineihin ja myös suolaisia ohjeita kirjasta löytyi. Nyt kun vaan pääsisi kaikenlaista kokeilemaan! Erityisesti innostuin Cookie Dough Browniesta, jota on kyllä varmaan pakko kokeilla! Ja tämä kirja on kyllä todella ihana ja laadukas lahjaidea, jo pelkästään näitä kuvia katselee onnellisena, vaikka ei mitään leipoisikaan.
Nyt sitten aloin haaveilla Kinuskikissan ensimmäisestä kirjasta Kinuskikissa leipoo. Sitä saa parhaimmillaan kirjakaupoista alle parinkympin ja varmaan täytyy tilata se, sillä ainakin tämä ostamani on sen verran painava, että se on helpompi kantaa naapuripostista tai pakettiautomaatista kuin kyliltä kirjakaupoista. Ja sitä sitten onnellisena selailemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti