perjantai 9. lokakuuta 2015

Joulua kohti

Joulua kohti mennään kovaa vauhtia; ainakin näin käsityömielessä. Jos jotain meinaa lahjaksi tehdä, niin nyt on viimeistään aika aloittaa. Suunnitelmiahan siihen on joka vuosi paljon ja aika harvan työn sitä kuitenkaan ehtii toteuttaa. Onneksi aloitin jo syyskuussa!

Kaivelin kaapeista hamstraamani Suomivillaa ja teen niistä nyt vielä yhden viltin joululahjaksi. Tähän saakin mukavasti kulutettua mojovan määrän lankaa (lähes loputtomasta lankavarastostani). Valitettavasti sitä ei varmaan hirveästi huomaa, koska lankavarastoni on tällä hetkellä tosiaankin lähes loputon. Kulutusta on kyllä koko ajan, mutta hankintojen (lähes loputtomaan lankavarastooni) pitäisi todella radikaalisti vähentyä tai suorastaan loppua. On tässä kyllä tullut parannusta ja olen enemmän jo havahtunut tilanteeseen. Ja syksyn lankojen jälkeen onkin helpompi taas pysyä niin sanotusti kuivilla.


Jouluksi ajattelin neuloa vielä lisäksi yhden pipon ja ehkä yritän joitakin sukkia. Viltti on jo niin pitkällä, että sitä ei enää montaa viikkoa tarvitse tehdä. Liikaa ei suunnitelmia kannata tehdä ja pysyttelen tässä realismissa. Pikkuhiljaa voisi jo muitakin joululahjoja suunnitella ja nykyään tilaankin lähes kaikki lahjat netistä muutamia pieniä ruokaisia joulutervehdyksiä lukuun ottamatta. Törmäsin jo jokunen aika sitten Fazerin ihaniin joulusuklaisiin ja niitä voisi ainakin sujautta niihin joulutervehdyksiin mukaan. Tämä setti meni äitiyslomalle jäävälle, joten makua en päässyt testaamaan. Mutta kun päälipaperit ovat näin iki-ihanat, täytyyhän maunkin olla! Ja lapsille ja muille sopiva Minni & Mikki -kuohuva kruunaa kaiken!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti