perjantai 4. tammikuuta 2013

Puikkojen kilinää: Novitan kevättä

Novitan kevään 2013 lankakartta on julkaistu ja onhan se kevät täynnä taas kaikkea ihanaa. Erityisen iloinen olen siitä, että yksi suosikeistani Kelo on säilynyt kartalla. Uusia värejä ei tällä kertaa ollut, mutta toivotaan, että on edelleen syksyllä mukana ja sitten uusien värien kera!

Näin talvella pastellit tuntuvat ihanan keväisiltä, mutta on joukossa mukavan piristäviä uutuuksia kuten kuten Nallessa syklaami ja tumma turkoosi, samoin seiska veikan vaalea liila sekä Woolin sama vaalea liila ja vadelma. Kokonaan uudet langat Pikkusisko ja Kaste sen sijaan on käytävä kaupassa hypistelemässä miltä tuntuvat. Ja onhan ne väritkin livenä usein vaikuttavampia! Novitan Kevät-lehti ilmestyy runsaan kuukauden päästä 8.2.2013.

Lankakartta löytyy Novitan sivuilta.

Katso lankakartta osoitteesta: http://www.novita.fi/public/File/varikartat/kevat_2013_varikartta.pdfOdottelinkin uuden lankakartan ilmestymistä näinä päivinä ja sehän tarkoittaa sitä, että syksyn langat siirtyvät poistomyyntiin. Jossain jo tällaisen mainoksen näinkin, mutta tosiasia on se, ettei niitä nykyisin juuri tarvitse edes mainostaa; sen verran suosittua on neulominen nykyään. Vielä pari vuotta sitten saattoi tehdä melkoisen edullisia löytöjä alennusmyynneistä, mutta nykyään hinnat eivät laske niin paljon. Parhaat on viety päältä ihan päivässä parissa kun alennusmyynnit alkavat; se ei kyllä ole ihme, sillä langat maksavat aika paljon nykyään.

Kävin tänään katsastamassa tilanteen Jumbossa ja ainakin ensimmäisessä kaupassa oli hyllyt jo putsattu parin tärpin osalta. Toisessa tärppäsi ja sain hankittua poistohintaan haaveilemaani Nallen Luontopolun joulupuu-sävyä. Myös seiska veikan tweedit olivat poistossa, mutta en raaskinut niitä tällä kertaa ostaa. Katselin, että kartassa säilyvässä Luontopolun kaarnassa olisi aika lailla samat värit, joten ehkä odotan seuraavaan poistoon saakka. Ja löytäähän näitä monia lankoja vielä pitkään monesta eri paikasta (eli pienemmistä kaupoista - suuret kauppaketjut myyvät poistuvat langat heti pois), mutta jos löytöjä haluaa tehdä hinnan puolesta jostain tietystä langasta, se aika on nyt. Ja ties mihin poistomyyntiin sitä tässä vielä törmää kevään kuluessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti