tiistai 15. tammikuuta 2013

Joulusukkien viimeiset yllätykset

Joulusukkiin saapui vielä viimeiset yllätykset. Johonkin oli juuttunut oma lahjani Murder She Wrote (Murhasta tuli totta) ja poikani Lego Lord of the Rings -peli. Britanniasta saapuivat molemmat eli ei sen kauempaa, mutta jäivät sitten ilmeisesti postin jouluruuhkiin.

Luin viime viikolla, että play.com lopettaa nykymuodossa maaliskuussa. Sieltähän nämä oli tilattu ja aika moni muukin juttu viimeisen kymmenen vuoden aikana. Ikävä tässä kyllä tulee, mutta toivottavasti Rakuten jatkaa tosiaan toimintaa ilmeisesti playtraden voimin. Hyviä tarjouksia on monessa paikkaa, mutta postikuluttomuus on aina ehdoton etu.

Ehdoton etu on myös laaja valikoima. Tätäkään Murder She Wroten neljän tv-elokuvan kokoelmaa ei Suomesta saa enkä ole sitä Suomen tv:ssäkään koskaan nähnyt. Muut jaksot pyörivätkin eri kanavilla vähän väliä ja itsellänikin on tallennettuna sellaiset sata jaksoa viimeisiltä kausilta, joita katson aina kun olen Jessica Fletcherin juttujen tarpeessa. Suosikkejani ovat Cabot Coveen sijoittuvat jaksot; Maine on ihanan kaunis paikka (vaarallinen kyllä ilmeisesti) ja Seth Hazlitt on suosikkihahmoni; ja muutkin kaupungin asukkaat ovat ihan parhaita. Sen sijaan, jaksoja joiden pääosassa on Dennis Stanton, en katso koskaan. Jessican matkat ovat myös ihan ok, mutta kyllä Cabot Cove voiton vie. Jännä nähdä nämä tv-elokuvat, jotka tehtiin sarjan päätteeksi 1990- ja 2000-luvuilla; tuskin maltan odottaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti