keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Dynaaminen tammikuu

Viime viikolla tuli postissa kasa lehtien vuoden ensimmäisiä numeroita. Ehdin ne jo viikonloppuna lukea ja jäin ihmettelemään kuinka kummallisen valjuja jokainen oli. Koti ja keittiö oli kyllä oikeastaan ihan hyvä kokonaisuus, mutta Glorian Koti ja Avotakka olivat kyllä todella vaisuja kansia myöten. Tuli jopa mieleen, että olinko nähnyt nämä kannet jo aiemmin?

Itse jotenkin kaipaisin tammikuuhun vauhtia ja uusia ideoita, mutta näissä kyllä jotenkin jäätiin nuokkumaan talven tunnelmiin hirsimökkeihin. Lisäksi molemmat tuntuvat olevan nykyisin täynnä toinen toistaan kummallisempia ns. design-esineiden esittelyjä. Pidän kyllä lehdissä uusien tuotteiden esittelyistä, mutta ne tuntuvat toimivan paremmin silloin, kun tuotteilla on joku oikea käyttötarkoitus. Jotenkin tuntuu, että nykyisin monissa lehdissä on päätavoitteena vaan esitellä kaikkea mahdollisimman erikoista. Onneksi se paras anti on säilynyt eli ne kodit ja kauniit kuvat. Ehkä helmikuussa saadaan valoa taas niihinkin!

Uudistuneen Unelmien Talo & Koti -lehden ehdin sen sijaan lukea jo lomalla. Pidin siitä kyllä valtavasti. Pidin kyllä aiemmastakin versiosta ja se oli kyllä oikeastaan aika erilainen kuin tämä uusi, mutta silloinkin aivan omanlaisensa. Olisin kyllä voinut pitää näistä sekä uuden että vanhan version! Nyt kun Toivekoti & Puutarha jäi pois, on tälle maalaisromanttiselle lehdelle kyllä tilausta enkä kyllä uudistuksesta valita. Odottelen innolla uutta numeroa!

Ja näinä päivinä pitäisi postiluukusta kolahtaa ensimmäisen numero tilaamaani Drömhem & Trädgrård -lehteä; toivottavasti tilaukseni alkaa tästä seuraavasta numerosta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti