keskiviikko 29. elokuuta 2018

Pitsisukkaprojekti

Kesän tavoitteeksi aloitin taas tänä vuonna kahden kilon lankojen kulutuksen ennen syysuutuuksien hankkimista. Kesälomalla projekti eteni erittäin hyvin, mutta töiden alettua on tietysti tullut vähän hidasteita, mutta projekti on kuitenkin etenee koko ajan. Projektin alkuun tein useamman parin Novitan pitsisukkia, jotka ovat olleet erittäin suosittuja lahjasukkia.

7 Veljestä Aurora poistuikin valikoimista ja kaupoista on kesän mittaan saanut Auroraa todella edullisesti. Itse olen kovasti tykästynyt Auroran kanervaan sekä kelta-oranssiin aurinkoon. Kokeilussa ovat olleet myös lupiini ja kissankello. Resorina käytin luonnonvalkoista 7 Veljestä lankaa sekä kokeilin myös 7 Veljestä Pohjolaa. Sekään ei ole hassumman näköinen, mutta tietysti valkoresoriset ovat erityisen raikkaan oloiset.


Kissankellossa ja kanervassa pitsikuvio on ehkä kaikkein vaikeimmin hahmotettavissa, mutta vaaleammissa versioissa pitsi tulee oikein kivasti esille. Onneksi tämän mallin sukat ovat myös aivan ihanat jalassa!


Tämän ohjeen kuvio on siitä mukava, että sen oppii aika nopeasti ulkoa, joten neulominen on todella helppoa ja mukavaa. Tällä hetkellä tekeillä on sukat, joiden pitsikuviota en muista vielä toisessa parissakaan ulkoa kuin osittain. Seuraavaksi vaihdan mallia, joten olen myös jo tässä vaiheessa luovuttanut ulkoa opettelemisen. Näihin sukkiin ja malliin olen kyllä tykästynyt!


Taidan taas kääriä näitä syksyn mittaan paketteihin ja onhan näitä tällä hetkellä yksi pari itsellänikin käytössä. Voin siis suositella: lämpimät ja ihanat jalassa! Ja kyllä tuo Aurora oli kaunis lanka...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti