lauantai 11. elokuuta 2018

Novita syysohjeita

Vuoden odotetuin Novitan lehti ilmestyi pari viikkoa sitten eikä syysnumero pettänyt tälläkään kertaa. Lehdessä oli monta kivaa ohjetta ja erittäin kaunis värimaailma. Syksyn langathan ovat muutenkin ihania, joten ei mikään ihmekään!


Tänä kesänä taas otin tavoitteekseni neuloa kaksi kiloa lankaa ennen kuin voin tilata syksyn uusia lankoja. Tavoite on melkein saavutettu, mutta oikeasti pitäisi neuloa paljon enemmänkin. Kesälomalla sain neulottua niin paljon kuin haluaisin, mutta näin töiden alkaessa, päivittäin ehdin neuloa omaan neulomistarpeeseeni aivan liian vähän. Enkä tarkoita nyt lankojen kuluttamista vaan ihan neulomisen tuottamaa iloa. Ideoita on vaikka kuinka paljon, mutta aikaa tälle ja muille harrastuksille on valitettavasti vain rajallisesti. Uusia lankoja olen tietysti käynyt jo hypistelemässä kaupoissa. Hyvää kannattaa odottaa!


Lehdessä mainostetusta Kaikkien aikojen villasukat -kirjasta näin juttua aiemmin keväällä ja kirjalla juhlitaan 90-vuotiasta Novitaa. Laitoin kirjan viime viikolla ennakkotilaukseen ja ennakkotiedon mukaan sen pitäisi ilmestyä elo-syyskuun vaihteessa. Innolla odotan näitä uusia ohjeita!

Myös syksyn lehdessä oli kivoja sukkaohjeita, palmikkoneuleita sekä asusteita. Toteutukseen päätyy varmasti useampikin ohje. Novitaknitsin verkkopalvelussa on nykyään kiva ominaisuus, jolla voi merkitä ohjeita muistiin. Uutta projektia etsiessä sieltä on helppo löytää se seuraava niiden parhaimmiksi merkittyjen joukosta.


Oma suosikkiohjeeni lehdessä oli Minna Metsäsen suunnittelemat kauniit raitasukat. Minna Metsäsen ohjeet tuntuvat olevan suosikkiohjeitani. Näissä on kivoja oivalluksia, vaikka itse ohje voi olla ihan yksinkertainenkin. Ainakin näissä sukissa on todella onnistuneet väriyhdistelmät! Itsellänikin on mielessä jo monta tulevaa variaatiota!


Talven lehti ilmestyy 12.10. ja siihen mennessä ehtii jo syksyn lehdestä useamman neuleohjeen toteuttaa. Toivottavasti lehti on kyllä virikkeellinen ja kaunis kuin tämä syksyn numero. Syksy on ihmisen parasta aikaa!

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti