perjantai 24. elokuuta 2018

Rainier Fog

Pitkään odotettu Alice In Chainsin Rainier Fog on nyt siten ilmestynyt ja kertaalleen jo koekuunneltu. Kokonaisuus on tuttu, mutta myös uusi. Muutamalla kuuntelulla vielä kokonaisuus aukeaa lisää, mutta kyllä tästä vielä hyvä tulee!



Oma tilaamani albumi ei ehtinyt kotiin ilmestymispäiväksi, mutta se on tätä päivää. Viime aikoina se ei ole saapunut ajoissa koskaan ja sitten toisaalta levy on myös kuunneltavissa You Tubessa ja Spotifyssä. Tuen itse mielelläni myös artistia levyostoksilla, joten innolla odotan omaa kappalettani. Toisaalta eipähän odottava tunnelma sentään latistu verkkokaupan ja postin hitauteen (levy on tosin postitettu vasta eilen, joten postia ei voi kyllä tästä moittia). Mutta ehtiihän tätä tässä kuunnella!


Törmäsin tällä viikolla mielenkiintoiseen videoon kaverista, joka vääntänyt Alice In Chainsin -tyylisen version Master of Puppetsista. Tämähän on tietysti naurattanut koko viikon ja erityisesti tänään, kun on kuunnellut näitä uusia biisejä eli vähän kuin uusin korvin, kun ainoastaan pari biisiä oli tuttuja. Kaverin Alice In Chains -oivallukset löytyvät nimittäin aika monesta kohdin. Video on musiikkeineen päivineen hyvin tehty ja on siihen kyllä nähty vaivaa. Toimiva kokonaisuus tämäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti