tiistai 1. toukokuuta 2018

Pientä kesän tuntua

Pientä kesän tuntua oli muutama viikko sitten, kun Viherpeukaloiden ensimmäinen lähetys saapui. Toiseen erään jäi ruukkuvadelma parvekkeelle ja tilasin myös karhunvadelma Black Cascade -amppelin, mutta ne taimet olivat valitettavasti loppuneet. Nyt niitä oli ilmeisesti tullutkin lisää ja laitoin tilaukseen. Toivottavasti tulevat, sillä niitä olisi kiva kokeilla parvekkeella!


Ensimmäisessä erässä tulivat banaani, kirjolehti Red Flash sekä sinihibiskus. Kaksi ensimmäistä ovat sisätiloihin, mutta hibiskuksen pitäisi sopia parvekkeelle. Banaania lukuun ottamatta molemmat ovat aivan uusia tuttavuuksia. Istutin ne heti paketin saapuessa ja banaani sekä hibiskus ovat lähteneetkin kasvamaan. Kirjolehden ruukuista ei näy vielä mitään, mutta odotellaan!

Työhuoneen kukkaikkunalla on melkoinen ryysis, mutta parvekekausi odottaa vielä itseään. Jos hyvä onni käy, joitakin Välimeren kasveja voi siirtää toukokuun lopussa parvekkeelle. Tänä vuonna on itselleni ollut erittäin tärkeää istutella uutta. Kasvien hoito ja istuttaminen piristävät mieltä rankan talven ja kevään jälkeen. Uusi vihreä rentouttaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti