lauantai 19. toukokuuta 2018

Novitan syksyn ja talven lankakartat

Novitan syksyn ja talven lankakartat olikin kaikessa hiljaisuudessa julkaistu Novitan sivuilla. Tykkäsin itse ainakin todella paljon monista tulevista väreistä!


7 Veljestä -lankoihin on uusina väreinä tulossa kahvipapu ja munakoiso sekä juhlavuoden väreinä meleeratut maissi, kanerva, fasaani ja kataja. Melaaratuista väreistä ei saa oikein käsitystä näin pienten kuvien perusteella, mutta ainakin fasaani vaikuttaa erityisen mielenkiintoiselle. Munakoisosta olen todella innoissani! Myös tumma ruskea on kiva saada taas valikoimaan.


Raidallisten lankojen puolella 7 Veljestä Multiraitaan on tulossa sisäkkö ja pikkolo, joista jälkimmäinen näyttää aika mukavalle. Ylipäänsä on innoissani, että Multiraita pysyy valikoimissa! Raita-langan värit pysyvät syksyllä ennallaan samoin kuin Pohjolassa. Polariksen uusia värejä on ilotulitus sekä maasto. Molemmat uutuudet vaikuttavat aika kiinnostaville! Kokonaan uusi lanka on Napapiiri, jossa on viisi väriä: saimaannorppa, jääkarhu, naali, taimen ja ahma. Nämä täytyy käydä kaupassa katsomassa aikanaan miltä oikeasti näyttävät, mutta yleensä tykkään näistä kuvioiduista langoista. Tuotosta ohjataan oma osuus myös WWF:lle.

Nalle-lankoihin on tulossa uutena värit sahrami, granaattiomena ja nutria. Näistä aivan ihanalle vaikuttaa granaattiomena! Pelto-langan valikoima pysyy ennallaan, mutta Taikaan on tulossa koski, polku ja puna-apila. Nämä kaikki kolme näyttävät oikein kivoille.


Isoveli-langan uudet värit ovat karhunvadelma ja yö. Venla-langoissa sekä Venlassa että Venla Naturessa värit pysyvät ennallaan, uutuutena on ainoastaan Venlassa hiili. Muutoksia ei myöskään ole Keto- ja Niitty-langoissa muita kuin Niitty-langan uutuus Tuomi. Kokonaan uusi lanka on 100 prosenttista villaa oleva Natura, joka palaa valikoimaan. Värejä siinä on kuusi: luonnonvalkoinen, savi, karhu, karpalo, järvi ja susi.

Nordic Woolin uudet värit ovat orava ja kuusi. Kokonaan uusia lankoja ovat Baby Merino ja Baby Merino Dream. Molemmissa on kuusi eri väriä ja langat ovat 100 % merinovillaa. Novita Cotton Soft, Cotton Mercerized ja Wool Cotton jatkavat ennallaan. Baby Woolissa uutuusväri on hiili.


Strömsö-langoissa uusia värejä ovat joulu ja metsästäjä. Kokonaan uusi lanka on Tähti, jossa on monivärinen epäsäännöllinen vaihteluväli sekä kuparinen ohut lanka. Langan viisi väriä ovat Lyyra, Capella, Otava, Kassiopeia ja Pohjantähti. Kausituotteina tulee viiden värin uutuus Hohde, joka on heijastava 7 Veljestä -langan paksuinen lanka. Kausituotteena on myös pehmeä ja pörröinen Pilvi, jossa on neljä väriä.

Kalalangat ja Cotton Crochet jatkavat valikoimissa ennallaan. Uudet langat tulevat kauppoihin heinä-elokuun aikana. Ei muuta kuin uutuuksia odottelemaan!Novita lankakartta Syksy 2018

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.


2 kommenttia:

  1. Aika ajoissa tuli lankakartta, kun yleensä on tullut kesäkuussa ellen muista väärin. Odotan noita merino-lankoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, aikaisessa ollaan tänä vuonna. Olen samaa mieltä, että yleensä uusi lankakartta on ilmestynyt vasta kesäkuussa.

      Poista