maanantai 14. toukokuuta 2018

Novita kesä

Kevät on mennyt niin kovaa vauhtia, että Novitan kesälehden ilmestymisestäkin jo kohta kaksi kuukautta. Tällä kertaa ei itselleni löytynyt mitään erityistä tehtävälistalle, mutta joskus käy niin. Joskus myöhemmin voi hyvinkin käydä niin, että lehdessä onkin ollut joku myöhemmin kaipaama ohje!


Kesänumeroissa kun on paljon pitsiä, pastellia ja puuvillaa, minulle ei ole ihan helpointa löytää sopivaa neulottavaa. Ohuita lankojaan en mielellään hanki vaan yritän pysytellä vain peruslangoissa. Lankavarasto kun on massiivinen, sinne ei vaan kerta kaikkiaan voi haalia kaikkea mahdollista. Pitsien lisäksi lehdessä oli paljon myös kirjoneuleita, mikä on kivaa vaihtelua kesäisiin aiheisiin. Muutenkin kesäinen osuus on käynyt aika pieneksi ja monet neuleista sopivat enemminkin lehden ilmestymisaikaan maalis-huhtikuun vaihteeseen.


Kesälehdessä on usein ollut mukavia sisustusneuleita ja niin tälläkin kertaa. Tällä hetkellä ei ole erityistä tarvetta vilteille ja tyynyille, mutta nämä ovat juuri niitä neuleita, joita sitten jälkikäteen lehdistä etsin. Alkukevään neuleiden lisäksi monissa lehden ohjeissa oli käytetty aika tummia värejä, mikä sekin on ihan tervetullutta vaihtelua. Monet kuitenkin neulovat samoja neuleita kesät talvet.


Heinäkuussa on sitten vuorossa vuoden suosikkinumero eli syysneuleet uusine lankoineen. Siihen on onneksi vielä aikaa, koska lankavarastoa on ihan toden teolla pienennettävä, ja on siinä onneksi vielä kesälomakin välissä. Mutta niin se aika vaan vierii, sillä ihan äskenhän se viime vuoden syysnumero ilmestyi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti