keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Soulmates II

Ensimmäiset Niina Laitisen ihastuttavien ohjeiden mukaan tehdyt sukkani ovat tässä. Tein upeat Soulmates II -sukat käyttäen 7 Veljestä Aapoa. Aapoon löysin talvella kaupasta entistä hieman violetimman sävyn ja näissä yksivärisissä sukissa ne kyllä todella kukoistavat. Niinan ohjeet ovat niin hienoja ja yksiväriset sopivat niihin todellakin erinomaisesti!


Tilasin ohjeet suoraan Niina Laitisen verkkokaupasta viime talvena. Soulmates II -sukat vaikuttivat erittäin houkuttelevilta ja tykkään juuri pitkävartisista sukista sekä lankana 7 Veljeksestä. Ohjeen kaavio voi vaikuttaa monimutkaiselta, mutta ohjeet ovat kyllä selkeät. Toista sukkaa tehdessä kuvion jo muistaa hyvin ja homma helpottuu selvästi. Ohje on myös niin kiinnostava, että näitä sukkia oli todella kiva tehdä!


Ohje oli niin kiva, että tein jo toisetkin sukat. Niissä lankana oli 7 Veljestä hunaja. Näistä innostuneena teen varmasti lisää sukkia Niinan ohjeiden mukaan. Näissä on sopivasti ajateltavaa, mutta ne eivät myöskään ole liian vaikeita, että samalla ei pystyisi muuta tekemään. Sopiva kombinaatio siis; ja niin kauniit sukat!

1 kommentti:

  1. Ihanan näköiset sukat tuolla värillä. Olen tehnyt Soulmates-sukkia mutten pitkänä versiona.

    VastaaPoista