sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Vielä kerran syysretket - ainakin kahdesti

Talven aikana tuli tehtyä useampi pari Novitan syksyllä julkaiseman Syysretki-ohjeen sukkia. Tein vielä itselleni oman pari Novita Duon marjamehulangasta sekä parin 7 Veljestä Nostalgian luumu-langasta. On ne vaan ihania!


Duo-lanka on ollut aivan ihan ihana neulottava. Se tuntuu neuloessa mukavalle ja näyttää todella kauniille. Annoin tällaiset marjamehusukat joululahjaksi ja halusin vielä itsellenikin oman parin. Sopii kyllä täydellisesti tähän malliin!


Kaivoin varastosta myös superkaunista purkulankaa. Tästä piti aikoinaan tulla tunika, mutta en vain saanut ommeltua saumoja koskaan yhteen, joten purin koko työn. Upeat sukat siitä ainakin tuli ja Nostalgia oli muutenkin kivaa lankaa. Onneksi tätä löytyy vielä varastosta ja ainakin Tokmannissa on Nostalgiaa ollut välillä myynnissä; tätäkin väriä.


Syysretket jäävät tältä erää, mutta varmaan palaan tähän malliin taas joskus. Kauniita malleja on onneksi maailma täynnä, mutta tämä on ollut ihan erinomaisen mukava mallia neuloa. Etenkin kun vihdoin opin tekemään tiimalasikantapään; toivottavasti en unohda miten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti