maanantai 19. maaliskuuta 2018

Nostalgiaa

Novitan kevät-lehden Nostalgia-raitasukkien kuvioinnilla tein talvella pitkävartiset sukat pojalle. Mitoituksena käytin Novitan sivuilta löytyvää pitkävartisen sukan perusohjetta ja lankana kahta ihanaa 7 Veljestä Nostalgian väriä. Lopputulos oli hauska, kuten aina Nostalgialla!


Ensin kokeilin yhdistää sukkaan Novita Tweedin puna-vihreää -lankaa Nostalgian kirjavan punaisen kanssa. Ne eivät valitettavasti sopineet mielestäni riittävän nätisti yhteen, joten purin toisesta sukasta melkein koko varren ja aloitin alusta. Puna-vihreä Nostalgia-lanka sopi raidoitukseen paljon paremmin. Nämä langat ovat poistuneet valitettavasti myynnistä jo kauan sitten, mutta olin onnekas ja löydin puna-vihreää vielä Neulevakasta, josta tilasin itselleni koko loppuvaraston. Nostalgian eri sävyt ovat suosikkejani ja tykkään käyttää niitä sukissa sekä pipoissa. Kysymys on vain se, että raaskiiko näitä harvinaisuuksia ollenkaan käyttää...



Sukat onnistuivat hyvin ja olivat kuulemma saajan mieleen. Lasten sukkien koot ovat hankalia, koska kokomitoituksia on tarjolla hyvin vähän. Teen kuitenkin aina mieluummin vähän reilummat kuin valmiiksi liian pienet. Onpahan sitten ainakin sitä kuuluisaa kasvunvaraa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti