maanantai 26. maaliskuuta 2018

Kevät ruudulla

Keväällä taas ruudun tuijotus jatkuu. Syksystä lähtien on ollut hyvästä tv-tarjonnasta suorastaan runsauden pula ja paljon on vielä katsomattakin. Ylen ohjelmat on edelleen aika pitkälti tallennettava digiboksille, sillä monissa sarjoissa ei katseluaika meinaa mitenkään riittää tällaiselle moniottelijalle. Tapanani on usein myös kerätä koko kausi katsottavaksi ja aivan todella harvoja seuraan jakso kerrallaan reaaliajassa. Tällaisia ovat Game of Thrones, Vikings, Westworld sekä nyt varmaankin lisäksi The Handmaid's Tale. Suosituissa sarjoissa on niin suuri spoilerivaara, että niiden katsominen on jo elinehto; mutta onhan se myös sarjasta kiinni. Jotkut on vain nähtävä heti.

credit: hbonordic.com
Vikingsin vitoskauden lopuista jaksoista ei ole vielä valitettavasti tietoa, mutta niitä tietysti kovasti odottelen. The Handmaid's Tale sen sijaan palaa toisen kauden jaksoin HBO Nordicille 26.4.2018. Katsoin ensimmäisen kauden viime syksynä, joten tarina on hyvin muistissa, ja odotan jatkoa oikein innoissani. Pidin sarjasta kovasti, sillä sarjassa on niin oma maailmansa sekä tarina että kerronta erittäin toimivia.

Yhtä lailla innoissani odotan Westworldin paluuta 23.4.2018. Westworldista on pakko todeta, että ensimmäisestä kaudesta on jo niin kauan, että en ihan tarkalleen muista mihin oikein jäätiin. En valitettavasti ehdi aiemmin mainitun ruuhkan vuoksi ensimmäistä kautta kertamaan, mutta eiköhän Westworld nappaa taas otteeseensa ihan ilman sitäkin. Westworld on niin oma juttunsa, ettei sitä kannata kuvailla kenellekään. Sarjan kuvaileminen ei anna sille ollenkaan oikeutta eikä se varmastikaan vaikuta mielenkiintoiselta kenestäkään. Se on joka tapauksessa erinomainen; ja se on koettava itse!

Photo credit: John P. Johnson/HBO, photo: hbonordic.com
Photo credit: John P. Johnson/HBO, photo: hbonordic.com


Jo tänään 26.3. saa ensi-iltansa HBO Nordicilla Gettyn rikkaasta ja myös onnettomasta mahtisuvusta kertova Trust. Sarja alkaa Gettyn suvun perijän kidnappauksesta ja kertoo suvun koettelemuksista pidempäänkin. Kymmenosainen sarja on FX:n tuotantoa ja sarja vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta!

TRUST © 2018 FX Productions, LLC. All rights reserved. Credit: hbonordic.com

Bosch jatkuu myös HBO Nordicilla 14.4.2018 neljännen kauden jaksoin, joissa tutkitaan asianajajan murhaa. Boschin viides kausi on myös vahvistettu, joten tätä rikosdraamaa on luvassa myös jatkossa. Helmikuussa (12.2.) alkoi HBO:n uusi sarja Here and Now, jonka on luonut Alan Ball. Sarjassa seurataan monikulttuurisen perheen elämää ja haasteita nykypäivän Amerikassa. Katsoin juuri sarjan ensimmäisen jakson ja aika raskasta katsottavaa on luvassa. Paljon ongelmia ja paljon dialogia, arkisia haasteita ja yliluonnollisuuttakin. Kiinnostus heräsi kuitenkin ilman muuta ja katson sitä eteenpäin; jaksoja on ensimmäisellä kaudella yhteensä 10.

credit: hbonordic.com

Kovasti pitämäni The Good Fight on myös tehnyt paluun HBO Nordicille 4.3.2018. Sarjaa tulee jakso kerrallaan, joten kerään sitä katsottavaksi koko kauden. Olin syksyllä erittäin positiivisesti yllättynyt tästä spinoffista ja olen todella iloinen, että se saa nyt jatkoa. Myös American Crime on päätynyt HBO Nordicin ohjelmistoon. Olen nähnyt siitä aiemmin ensimmäisen kauden ja kohta pitäisi jatkaa toisen kauden jaksoin. Lisäksi kolmas kausi tuli myös ohjelmistoon 13.3. American Crime oli ensimmäisen kauden perusteella hyvä sarja, mutta aika raskas katsottava epäoikeudenmukaisuuksineen. Haluan joka tapauksessa tietää miten tarina ensimmäisen kauden jälkeen jatkuu. Kesäkuussa on vielä luvassa The Affair neljännen kauden jaksojen kera. Sarja palaa HBO Nordicille 18.6. ja toivottavasti tarina kaikkine juonenkäänteineen toimii taas tälläkin kertaa.

Ylen puolelta kuningatar Victoriasta kertova nimikkosarja jatkuu taas huomenna 27.3. toisen kauden jaksoin TV1:llä. Kevään muuta ohjelmistotietoa Yleltä ei ole tippunut, mutta sen verran näin Facebookissa, että Poldark jatkuu neljännen kauden jaksoin jo kesällä! Ah, ihanaa! Olen nyt kerännyt digiboksille kaikki kolmannen kauden jaksot ja aivan kohta ne sieltä katson. Tämä talvi ja onneton alkukevät on ollut minulla jotenkin niin stressaavia, että Poldarkista kyllä vaan nautin!

credit: hbonordic.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti