lauantai 17. maaliskuuta 2018

Novitan kevätnumero

Kesänumero jo kolkuttelee ovella, mutta täytyy vielä palata Novitan kevätnumeroon. Hieman jo pastellivärit valtasivat sivuja, mutta eniten niitä taitaa olla seuraavassa numerossa. Tässä lehdessä oli monta kivaa ohjetta ja yhdet sukat on tullut jo tehtyä.


Tällä kertaa silmäilin lehdestä erityisesti erilaisia neulekuvioita, joita voisi käyttää esim. sukissa. Monet isommat työt jäävät nykyisin tekemättä, koska minusta on tullut kovin saumakammoinen. Parhaimmat palat erilaisista kuvioista ja pitseistä voi kuitenkin poimia muihin töihin. Innostuin kuitenkin lehdessä olleesta miesten neuleesta, joka neulotaan pyöröpuikoilla ylhäältä alaspäin. Siinä voisi olla saumakammoiselle seuraava projekti; ja on se puseron kuviointikin aika kiva!

Lehdestä jo neuloin Nostalgia-raidat-sukat 7 Veljestä Pohjolasta ja Aurorasta. Muita kauniita sukkia olivat mm. Kevätmorsian- sekä Jäätelösuukko-pitsisukat. Sukat ovat siitä olleet mukavia projekteja viime aikoina, kun ne valmistuvat nopeasti. Ja sitä lankaa kuluu. Vaihteeksi voisi taas tehdä jotain muutakin, jos vain aikataulut sallisivat paremmin aikaa neulomiseen.


Lehdessä oli myös muita ylhäältä alaspäin tehtäviä neuleita sekä mielenkiintoisia kuvioita. Sisustusneuleissa oli tyynyjä ja koreja, joista mieleen tulevat ikuisuusprojektini, jotka eivät ole lankavarastosta neuleeksi edenneet. Nyt olen kuitenkin jo suunnitellut esim. lehden kaltaisin korin tekemisestä jumppavarusteille lankavaraston Putkis-langasta. Kyllä se siitä, joskus tarvitaan vain inspiraatiokuvia.


Seuraava lehti on aina ilmestynyt maaliskuussa, joten lähiaikoina siihen taas pääsee tutustumaan. Luvassa on pitsejä ja pastilleja sekä toivottavasti joku sukkakin! Ehkäpä näemme taas jotain myös tulevasta syksystä. Kohta olemme taas askeleen lähempänä kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti