torstai 1. joulukuuta 2016

Velvet

Lahjoja saa nykyään harvoin ja useimmiten sen saa lahjakortteina tai rahana, kun ihmisillä on jo kaikkea. Ja hyvä niin! Näin kävi minullekin eikä tarvinut syksyllä miettiä mihin lahjani käyttäisin osa-investointina. Halusin jotakin kivaa, jota en ehkä itse raaskisi täysin kustantaa; mutta jotain mitä haluaisin kovasti. Sopivaa tarjousta piti hetki odottaa, mutta kun sellainen osui kohdalle, lähti heti tilaus Bemzin samettisesta Ektorp-nojatuolin päällisestä eteenpäin.

Päälliset ommellaan tilausten mukaan eli mitään varastoa ei ole. Toimitusaika ilmoitetaan noin kuukaudeksi ja sellainen aika siinä suunnilleen menikin. Ja kyllä hyvää kannattaa odottaa! Päällinen oli todella hyvälaatuinen; vahvaa ja kestävän tuntuista huonekalusamettia. Itse asiassa muistuttaa todella paljon materiaaliltaan ja myös väriltään meidän uutta sohvaa, jota edelleen pidämme turvassa päällisen alla. Edelleen se on täysin ehjä kuitenkin. Bemzin päällinen on tosiaan Cranberry ja paremmin ei olisi voinut valita!


Samettipäällisellä oli kyllä hintaa, mutta 20 prosentin alennus pienensi sitä kyllä mukavasti. Kannattaa liittyä Bemzin uutiskirjeen tilaajaksi, sillä erilaisia tarjouksia tulee viikoittain. Erittäin tyytyväinen olen kyllä ollut uuteen päälliseen. Olohuoneeseen en uskaltanut sitä viedä, joten vaihdoin sinne työhuoneesta fuksian värisen päällisen kulahtaneiden punaisten tilalle; näin vähän uutta ilmettä sinnekin. Vähän pelkäsin sametin kanssa koirankarvoja, mutta loppujen lopuksi niitä on päälliseen jäänyt yllättävän vähän. Vilttiä olen kyllä pitänyt istuinosan päällä, kun koira tykkää erityisesti viikonloppuisin käydä tuolilla nukkumassa, mutta eipä niitä karvoja hirveästi ole muuallakaan ollut, vaikka yleensä niillä tapana päästä kulkeutumaan ihan minne vain. Ja meillä ei edes ole kovin paljon karvaava koira. Mutta kyllä kannatti; ehdottomasti kannattaa mahdollisuuden tullessa hankkia joskus jotain sellaista mistä tulee vain kiva mieli ja mitä ei ehkä muuten raaskisi koskaan hankkia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti