torstai 22. joulukuuta 2016

Kevättä kohti - lankoja, lankoja

Tulevan kevään ja kesän Novitan lankakartta on julkaistu. Syksyn langat ovat oma juttuni, mutta kyllähän tästäkin monia mielenkiintoisia uutuuksia löytyy. Moni ihanuus myös poistuu, kuten Suomivilla. Tätä jo syksyllä arvelinkin, kun Citymarketissa on langasta niin loistava koko kuukauden tarjous. Myös Joki-langasta poistuu useita todella kauniita värejä, mutta aikansa kutakin!


Kaikki lankojen sävyt on myös nimetty uudelleen ja itse tykkäänkin enemmän näistä tunnelmanimistä kuin pelkistä värien nimistä. Numerohan vanhoissa pysyy samana ja sitä kautta on helppo vanhat langat jäljittää.

Uusia värejä 7 Veljekseen on tulossa vain kaksi: vadelma ja ruispuuro. Kokonaan uusi lanka on 7 Veljestä Aurora, joka kovasti muistuttaa lankakartan kuvissa syksyllä Citymarketeista löytynyttä 7 Veljestä Jenkkaa. Auroran mielenkiintoisin sävy on tietysti Aurinko! Polarikseen ei ole tulossa muutoksia, mutta Raidassa vähän värit vaihtuu. Uusia Raidan värejä ovat hiekkaranta ja marjametsä. Ja Polkka poistuu kokonaan.


Nallen uusia värejä on vain syreeni, mutta Gardeniin tulee vähän vaihtelua. Gardeniin tulee myös syreeni ja Välimeri. Koko valikoiman ihanin uutuus on mielestäni Taika-langan auringonlasku! Myös kukkaketo kaipaa ainakin lähempää tarkastelua. Auringonlasku on kyllä must-ostos tammikuussa!Uutuuslanka on ohut sukkalanka Venla Nature. Omiin käsiin Venla tuntuu kovin ohuelta langalta, mutta kovasti tällaista on ilmeisesti toivottu. Isoveli ja Wool jatkavat pienin muutoksin ja mukaan tulee uusi akryylilanka Keto.


Uusia puuvillalankoja on myös luvassa; joku näistä on toki nimeään vaihtanut Kartano. Kokonaan uusi lanka on myös puuvilla-akryylisekoite Aamu.


Lankakartassa oli valitettavan alhaiset resoluutiot, mutta lankakartta on myös luettavissa ja ladattavissa Novitan sivuilla. Nopeasti langat ovat myös kauppoihin tulossa, koska jo Novitan verkkokaupassakin niiden pitäisi olla 5.1.2017. Samalla myös poistuvat langat ovat jo alennuksessa! Se osuus on nyt analysoitava tarkemmin vieläkö jotain mahdollisesti puuttuu. Mutta eiköhän näin ole ihan hyvä! Hypistelemässä uutuuksia on kyllä välipäivinä käytävä. Auringonlaskua odotellessa...
Kuvat: Novitaknits

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti