maanantai 26. joulukuuta 2016

Aito minikuusi

Tänä vuonna tein sellaisen poikkeuksen, että ostin pojalle oman joulukuusen. Meillähän on 20 vuotta vanha pöytäkokoinen muovikuusi, joka vuosittain kaivetaan esille. Normaalille joulukuuselle on kovin vähän käyttöä, kun joulun aikaan olemme kovin vähän kotona, että oikeat kuuset tuntuvat kovin suurelle haaskaukselle. Nyt kuitenkin törmäsin Ikeassa sopivaan pöytämalliin, jolla on juuret!


Ikeasta lähti joulukuun alussa matkaan viiden euron arvoinen kartiovalkokuusi, joka on aivan ihana! Sen voi myöhemmin siirtää vielä parvekkeelle kasvamaan, mikäli se on keväämmällä elossa. Aluksi ajattelin laittaa siihen led-valot, mutta tulin toisiin ajatuksiin, koska se oli vaan niin yksinkertaisesti kaunis sellaisenaan. Ja sitten on se ihana tuoksu! Mitään allergiaakaan en ole tästä saanut, joten tällaisen voi hyvin jatkossakin hankkia joulukuuta piristämään.


Perinteisesti muovikuusesta hajosivat joulun alla 20 vuotta vanhat kuusenkynttilät ja uusia lamppuja oli niihin aivan mahdoton löytää. Nyt sitten etsitään kuumeisesti uusia pienen kuusen kynttilöitä, ettei ensi vuonna tarvitse olla ilman. Halvalla saisi, kun vain löytyisi sopivat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti