keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Game of Thrones: The Hall of Faces -näyttely Kampissa

Suomalaiset saivat oman tervehdyksen Game of Thrones -maailmasta, kun HBO Nordic toi The Hall of Faces -näyttelyn Kampin Narinkkatorille. Helsinki on näyttelyn toinen paikka maailmassa heti Texasin Austinin jälkeen ja Kampista näyttely matkaa Kööpenhaminaan. Näyttely on Kampissa 13. - 17.4.2016 ja se on ilmainen; kannattaa vierailla!

credit: hbonordic.com - photographer: Josh Armour

Näyttelyssä saa itsensä lisättyä The Hall of Faces -galleriaan, jos uskaltaa. Samalla voi kurkistaa Monikasvoisen jumalan lähteeseen ja löytää eri hahmojen lauseita, kuten vaikka Ned Starkin. Myös valtaistuinta voi käydä kokeilemassa ja todellakin valokuvaaminen tilaisuudessa on sallittu! Tarkemmat aukioloajat löytyvät osoitteesta: https://www.facebook.com/events/1523135321327077/.Näyttelyssä on esillä Mustan ja Valoisen talon henkilöstön eli Arya Starkin, Jaqen H’gharin ja Waifin puvut. Lisäksi Mustan ja Valkoisen talon ovella voi testata Arya Starkin miekkaa (Needle). Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka nostattamaan tunnelmia näin kuudennen kauden kynnyksellä! Olihan tuo aika mahtava tilaisuus nähdä yhden suosikeistani eli Jaqen H’gharin rääsyt.


Toissapäivänä ilmestyi kuudennen kauden toinen traileri. Päivittäin on myös ilmestynyt eri ohjelmissa ensi-esityksen saaneita klippejä, mutta ne olen nyt tässä vaiheessa skipannut täysin, koska alkavat kovasti pilaamaan jo juonta. Vähitellen alkaa olla myös aika säädellä sosiaalisen kanavan uutisvirtaa, mikäli ei halua jenkkien spoilaavan omaa kokemustaan sarjan jaksoista; siis jos ei itse meinaa nousta niitä neljältä maanantai-aamuisin HBO Nordicilta tapittamaan. Itse säästän jaksot perinteiseen tapaan maanantai-iltaan. Ja tuskin maltan odottaa, nyt kun viimein olemme taas tässä vaiheessa vuotta, että valtaistuinpelistä voi antaa itsensä oikein tosissaan innostua. Odottavan aika kun ei enää ole liian pitkä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti