sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Talvi on taas täällä

Nyt se on taas täällä. Talvi ja Talvivaara. Vuosi on niin pitkä aika, että vaikea uskoa, että se on taas kulunut edellisestä kaudesta Game of Thronesia. En tilannut vielä mitään maksukanavia, vaan täytyy odotella vielä jonkin aikaa parempia tarjouksia. En nyt kuitenkaan ihan mitä vaan suostu maksamaan, joten täytyy odotella. Mutta vaikeaa se on.



Yle voi sopimusteknisistä syistä esittää kolmannen kauden vasta tammikuusta 2014 alkaen, mikä on tietysti ymmärrettävää, kun oikeudet on myyty maksukanaville ja olemassa on myös HBO Nordic. Hyvin tässä siis voi jonkin aikaa odotella, kun samalla voisin napata mm. ainakin pari kautta Boardwalk Empireä. Mutta ei se helppoa ole; olo on todella malttamaton.

Myös Mad Men palaa telkkariin Yhdysvalloissa 7.4. Nelonen Kino on sitä yleensä Suomessa esittänyt ennen Nelosta, mutta nyt ei ole asiasta tullut mitään tietoja. On muutenkin jännä juttu kuinka Mad Menillä on alusta alkaen ollut Suomessa aivan käsittämättömät lähetysajat. En tiedä sitten eikö katsojia ole löytynyt vai onko se juuri lähetysaikojen seurausta. Itselleni se on oikeastaan se ja sama mitä aikaa ohjelmia esitetään, kun katson kaiken muun tallennettuna paitsi urheilua. Katsojamäärillä on kuitenkin vaikutusta siihen miten nopeasti ohjelmat tulevat takaisin ruutuun tai unohdetaanko ne kokonaan. Vuosi on minusta vielä sopimusteknisistä syistä ihan kohtuullinen aika, mutta lukuisien kausien laahaminen perässä ei.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti