tiistai 12. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä kohti

Sunnuntaina sitten istutin pääsiäistä varten ohraviljelmät. Olen tykästynyt ohraan, koska se on niin ruohomainen ja tuuhea. Eiköhän tässä ole ihan mukavasti aikaa itää, jotta istutuksista ehtii iloita ennen pääsiäistäkin. Itämisajaksi luvattiin viisi vuorokautta, joten odotellaan.

Osan siemenistä istutin viinilaatikkoon, jonka ajattelin siirtää keittiöön, kun ovat kunnolla alkaneet kasvaa. Toinen istutuksista saa siirtyä samassa vaiheessa pojan huoneeseen. Samalla kertaa tuli lisättyä myös uutta multaa ihmeköynnöksiin. En uskaltanut siirtää niitä paljon suurempiin ruukkuihin eikä niitä olisi ollut tarjollakaan. Uusi multa näytti olevan tarpeen ja toivotaan, että uutta virtaa löytyy siihen saakka, kunnes voivat siirtyä parvekkeelle.


Mutta se kaikista ihanin ja se toinen meidän oikeastaan kahdesta pääsiäiskoristeesta saa ilahduttaa työhuoneessa. Useamman vuoden ajan olemme istuttaneet pääsiäisruohot pojan päiväkodissa tekemään pupu-koristeeseen. On se ihana. Täytyy vielä kaivaa kohta kaapista se saman taiteilijan tekemä kissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti