tiistai 5. toukokuuta 2015

Siksakia Joesta

Jatkan taas projektejani siksakin parissa ja nyt teen samaa peitettä kuin aiempi työni, mutta tällä kertaa Joki-langasta. Riittoisuus pitäisi olla riittävästi samansuuntaista, joten samoilla silmukoilla mennään. Täytyy katsoa lopputuloksesta minkä kokoiseen työhön päädytään, mutta eipä sillä niin väliä!


Kivalta tuntuu tämäkin lanka työstää; aika erilaista kuitenkin kuin Suomivilla. Värit ainakin ovat aivan ihanat ja erityisesti aina kirjavan langan kanssa odottaa mitä väriä seuraavaksi on vuorossa. Jännä nähdä millainen tästä tulee. Joki-lankahan huopuisi myös, joten huovutettunakin tämä voisi toimia, mutta nyt on tarkoitus kokeilla ihan normaalia neulosta.

Hävettää myöntää, mutta en ole vieläkään saanut paria aiempaa työtä ommeltua yhteen. Olen täydellisesti vältellyt koko ajatusta. Pari viikkoa sitten olisin sitä aloitellut, mutta migreenin jälkioireet olivat niin kovat, että en oikein puutumisen ja näköhäiriöiden keskellä halunnut sitä aloitella; enkä olisikaan varmaan saanut mitään aikaiseksi. Olisi ryhdistäytymisen paikka, mutta ei vaan ole mitenkään huvittanut. Täytyy varmaan jatkossa keskittyä vain neuleisiin, joissa ei ole mitään saumoja. Sitä ennen täytyy kyllä nämä saada valmiiksi. Jostain pitäisi vaan löytää se inspiraatio tähän hommaan!

2 kommenttia:

  1. Tuo Joki on ihanan näköistä lankaa, kiva nähdä millainen peitosta tulee, neulotko niitä jnk ohjeen mukaan vai omasta päästä? Aikoinaan hurahdin Novitan Puroon ja neuloin siitä takkeja lapsille ym mutta lopettivat sitten senkin. Tuossa Joessa on jotenkin pehmeämmät värit, toivottavasti pysyy valikoimissa. Kaunis oli tuo edellisen postauksen peittosikin! t. Elisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joki-langassa on todella kauniita värejä! On myös tosi jännää lankaa neuloa ja kyllä siitä vaikuttaisi tulevan todella kiva. Kaikkien aikojen joulu 2014 -lehdessä oli vauvan peitto-ohje, jota olen käyttänyt ja olen suurentanut sitä. Kahta ekaa kerrosta käytännössä toistetaan koko työ ja lankaa vaihtuu 10 cm:n välein. Jäljelle jääneistä Suomivilloista voisi kokeilla raidoitusta kerä kerrallaan!

      Poista