keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Peltipurkki- ja kylttikokoelmaa

Peltipurkkikokoelmani ei ole ihan viime aikoina karttunut, mutta viimeisimmät ostokset olivat talvilomalta Tallinnasta Marks and Spencerin ruokamyymälästä. Pari ihanaa keksirasiaa tuli sieltä noukittua mukaan. Mitä enemmän punaista aina parempi!


Keksien jälkeen olen näihin laittanut vitamiineja ja koiran herkkuja. Näistä keksipurkeista ilmestyy ilmeisesti uusia versioita säännöllisin väliajoin. Kesäkuussa olen menossa myös risteilylle ja perinteisesti tuotevalikoimaan tulee keväisin uutuuksia, joten innolla odotan olisiko Churchill'sin karkkipurkkeihin ilmestynyt uusia ihanuuksia. Nämä ovat aivan mahtavia ja onneksi niitä voi käyttää myöhemminkin!

Viime aikoina en ole myöskään törmännyt uusiin peltikytteihin. Campbell's Soup taitaa olla viimeisin ja siitä on noin vuoden verran aikaa. Pidän valtavasti Andy Warholin töistä ja aikoinaan Warholin näyttely Helsingissä 1990-luvulla oli minulle aivan mahtava kokemus. Campbell's Soup on nyt työhuoneessani ja olen pitkään harkinnut näiden aitojen tölkkien hankkimista keittiööni ihan vain koristeeksi. Itse en ole tomaattikeiton ystävä, mutta mieheni on, joten menisivät myös käyttöön ennen parasta ennen -päivää, jonka jälkeen voisi hankkia uusia. Portugalista olen tuonut myös samaan tyyliin sopivia puna-valkoisia nakkipurkkeja, sillä siellä päin nakit myydään peltipurkeissa. Näitä purkkeja on sitten käytetty avaamisen jälkeen mm. yrttien ruukkuina. Nykyisin on vain hyvin vähän tarjolla purkkeja, joihin etiketit olisi kunnolla kiinnitetty. Matkoilta niitä joskus löytyy, kuten mm. Sisiliasta pistaasipurkkeja. Täytyykin kaivaa ne jostain kaapeista ja ottaa taas uudelleen käyttöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti