keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Tammikuun alennusmyynnit

Joulun jälkeiset alennusmyynnit tuntuivat tänä vuonna aika vaisuille. Toki en itsekään hirveästi tarvitse mitään, mutta yleisesti ottaen alennusmyynnit alkoivat myöhään, kestivät lyhyen aikaa eikä tuotteita ollut mitenkään ihan hirveästi. Toisaalta on tietenkin ihan hyvä, että selvästi kauppa käy nyt paremmin, mutta onhan se mukavaa joskus tehdä löytöjä!

Pentikiltä tein kyllä löytöjä ja ostin syksyn kauniita pöytäliinoja hyvällä alennuksella. Myöhemmin niitä olisi saanut parin päivän ajan vieläkin halvemmalla, mutta aina ei voi voittaa. Pentikin tuotteet saattavat myös nopeasti loppua alennusmyyntien alkaessa, joten jos jonkun tuotteet oikeasti haluaa, niin se pitää ostaa hyvissä ajoin.

Joululahjaksi sain Iittalan punaisen kastehelmituikun ja ostin sille pari kaveria Iittalan alennusmyynneistä. Merensinistä olen ihastellut pitkään ja mattavalkoinen on aina yhtä kaunis. Pentikin ihania Kaisla-kynttilöitä tilasin Stockmannin alesta. Ne ovat tosi kauniita ja palavat pitkään, joten alennetulla hinnalla hyöty vieläkin suurempi. Samalla tilasin kaksi Margrethe-vatkauskulhoa, joita olen halunnut kokeilla pitkään. Niissäkin oli ilmeisesti poistuva väri, joten alennuksesta nekin tuli hankittua. Ja siinäpä taisi olla kaikki hankinnat!


Suosikkitunikaliikkeeni perinteisessä alessa ei ollut ollenkaan syksyn uutustunikoita. Olen aina tehnyt sieltä joulunpyhinä tilauksen, mutta tällä kertaa joutunen vielä odottelemaan. Novitalla ei ollut erityisiä poistolankoja, joita olisin joutunut hamstraamaan, mutta kevätnumeron ilmestymistymistä tällä viikolla odotellessa, toivon myös jotain viikonlopputarjousta nettikauppaan. Paria uutta lankaa haluaisin jo kokeilla ja lisäksi paria poistolankaa voisin hankkia pari kerää. Vaatepuolella ei myöskään ole oikein onnistanut ja esim. Freequentin neuleista omat suosikkini ovat vielä normaalissa valikoimassa.

Viime talvena hankin Icebugin nastakengät helmikuussa, jolloin niitä jo myytiin valikoimista pois. Kengät ovat yksi parhaimmista hankinnoista, mitä olen koskaan tehnyt! Viime talvi oli superliukas ja tänä vuonnakin käytän niitä lähes poikkeuksetta koiran kanssa iltalenkillä, jos on minkäänlaista jäätä tai lunta. Ainoa haitta niissä on liikkuminen sisätiloissa ja joudun työmatkoilla jonkin verran kävelemään sisälläkin. Portaita niillä ei voi oikein kävellä äänen ja jopa liukkauden vuoksi ja aikamoista raksuttelua pitävät kävellessä sisätiloissa esim. metrolta ulos. Nyt olen innostunut kitkakengistä, joita haluaisin kokeilla. Ne voisivat olla hyvä välimuoto tavallisten talvikenkien ja nastojen välillä. Olen nyt alkanut niitä kytätä ja ehkä helmikuussa taas onnistaa! Vihdoin tässä iässä olen ymmärtänyt, että talvikenkiin jos mihin kannattaa panostaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti