lauantai 13. tammikuuta 2018

Syysretki Suomivillasta

Tein Novitan Syysretki-sukkia myös muutaman parin Suomivillasta. Minulla oli Suomivillaa jämäkeriä ja tilasin sitä loput tarvittavat määrät poistomyynnistä. Tein kesällä muita töitä Suomivillasta ja jatkoin näiden parissa siihen putkeen, sillä saan langasta aina aluksi allergiaoireita. Ne kyllä helpottavat, mutta tukkoisuus on sen verran suurta, että tässä on varmaankin viimeiset työni jo tästä valikoimista poistuneestakin langasta.


Suomivilla ei ole mitään kestävintä sukkalankaa, mutta tein sukat näistä lähinnä lämpösukiksi tilanteisiin, joissa varpaita todella palelee. Arki- ja käyttösukiksi näistä ei todellakaan ole, mutta ne ovat aivan superlämpimät! Tein sukkia ruskeanharmaana, ruskeana, luonnonvalkoisena sekä beigenä. Kuten sanoin, näissä kukissa on kiva kuvio ja niitä on todella kiva tehdä!


Suomivillan loppukeristä tein vielä valmiiksi raidoitetun version. Näin ollen lähes kaikki tuli käytettyä enkä tarvinut (tai voinut) tilata sitä enää lisää. Suomivilla oli kiva tuttavuus, mutta nyt on aika sanoa hyvästit! Onneksi käyttöön jää paljon mukavia neuletöitä!
3 kommenttia: