maanantai 8. tammikuuta 2018

Pentikin kevättuulia

Pieni tuulahdus kevättä tuli jo Pentikin kuvaston myötä. Kuvat tuntuvat vielä kovin kaukaisilta, sillä sen verran on vielä vihertävään kevääseen ja kesään matkaa, ettei näille tunnelmille voi ihan vielä täysin heittäytyä. Kuvastoissa jää helposti väliin yksi Suomen vuodenaika eli kevättalvi, joka on nykyisin paljon pidempi kuin itse talvi. Jotain siihen kevättalveenkin kuitenkin löytyy, sillä pääsiäinen tuotteineen sopii hyvin siihen!


Kevään tekstiilejä on mm. Pioni, jota saa kolmessa värissä: vaaleanpunainen, harmaa ja sininen. Pioni edustaa tuttua ja kaunista Pentikiä ja tekstiilejä löytyy tyynynpäällisistä pöytäliinoihin ja kankaisiin. Kaunista ja kesäistä!


Muita tekstiilisarjoja on mm. värikäs Tulppaani, Pajunkissa, mielenkiintoinen Puutarha sekä Kesäniitty. Kivoja kesäisiä kuoseja kodin erilaisiin tekstiileihin! Myös Pentikin mattovalikoimaan on luvassa laajennusta.

Rautu-tekstiilit ovat kiva poikkeus kaiken hempeän keskellä. Graafinen kalakuosi on oikeastaan aika hieno ja uskoisin, että esim. poikani olisi siitä kovin innoissaan! Samoin myös tuo kiinnostava Puutarha-kuosi astuu ulos Pentikin tavallisesta värimaailmasta ja onkin siten aika jännittävä ja virkistävä uutuus. Toki väreillä yleensä herkutellaankin enemmän syksyllä, mutta on ihan ihanaa, että niitä uskalletaan käyttää muulloinkin tai tuoda tummuudella jännitteitä. Virkistävää!


Kaunista ja keväistä sekä kesäistä on siis luvassa. Joitakin tuotteita on varmaan jo myymälöissäkin sekä ainakin verkkokaupassa. Pitääpä käydä lähemmin tutustumassa; ehkäpä moni uutuus sopii siihen kevättalveenkin!


Kuvat: Pentik ja koko kuvasto luettavissa Issuu-palvelussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti