lauantai 6. tammikuuta 2018

Syyssatoa

Syyskiireistä huolimatta olen kyllä neulonut vauhdilla koko syksyn. Luonnollisesti puikoilla on aina jotain ja valmistakin on tullut!

Ennen joulua urakoin päättelyt valmiiksi ja osan neuleista pistin joulupakettiin. Samalla paketoin lahjoiksi myös muita ylimääräiseksi jääneitä sukkia ja vein räsymattosukkien harjoittelutöitä (ihan siistejä ja kunnollisia villasukkia siis kuitenkin, ei vaan mistään suosikkilangoistani) Pelastusarmeijan joulupataan annettavaksi eteenpäin. Koskaan aiemmin en ole saanut yhtä paljon todella vilpittömiä kiitoksia joululahjoista kuin näistä pehmeistä paketeista. Syksyn mittaan olen tehnyt useamman parin erilaisia Novitan syysnumerossa esiteltyjä Syysretki-sukkia ja näistä lisää myöhemmin. Syksyllä valmistui myös muutama Jacques Cousteau -pipo lisää, kun tuli tunne, että on pakko saada kokeilla pipoon Duo-lankaa. Kokeilu oli erittäin onnistunut!


Luin joulunpyhinä jostain, että joku itseään suhteellisen tavallisena pitävä neuloja ja oli neulonut viime vuonna 50 paria sukkia. Siihen en kyllä mitenkään pysty ja oma saldoni on varmaankin ollut myös ihan riittävä. Tavallisesti pitkävartiseen sukkapariin (ei kirjoneuleita) menee minulla noin kaksi viikkoa, kun töissäkin on käytävä. En lupaa tänä vuonna sen enempää enkä vähempää, mutta lankoja on kulutettava enemmän kuin ostettava!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti