lauantai 3. syyskuuta 2016

Ramble On

Nyt sitten jotain syksyisempää. Tässä on Ramble On -sukat miehelleni, jotka tarvittiin mukaan Ahvenanmaalle. Välillä voisi kuulemma tehdä hänellekin jotain ja (riittävän) nopeasti nämä sitten valmistuivatkin. Väritys oikein ihana ja syksyinen!


Aloin aluksi tehdä toisia kuviosukkia, mutta niiden kanssa tuli ongelmia, koska kerrosrivinousun lisäksi mallissa olleet kuviot eivät toimineet ollenkaan valitsemieni lankojen kanssa ja puikotkin piti lopulta vaihtaa pienempiin. Päädyin sitten tekemään ihan perussukat vyötteessä olevan ohjeen mukaan pienemmillä puikoilla sekä jokaisen puikon alussa kerrosrivinousulla; ja oikein hyvät niistä tuli! Lankana oli Novitan 7 Veljestä puna-vihreä Nostalgia sekä 7 Veljestä Raita vihreä-punainen-petrooli. Näihin vanhoihin Nostalgia-lankoihin olen nyt jotenkin todella innostunut; olisi näitä varmaan käytännöllisyyden puolesta pitänyt hamsteroida enemmänkin. Viimeisinä mallistossa olleet Nostalgia-langat, joissa oli valkoista seassa, eivät olleet enää näin ihania.

Olen viime aikoina neulonut paljon Nalle-langalla ja nyt kun tuli käytettyä pitkästä aikaa 7 Veljestä -lankaa, neulominen tuntui jotenkin todella helpolta. Lanka asettuu jotenkin neulokseen todella helposti ja jälki on siistiä; kivaa lankaa työskennellä! Ja ne värit, osuivat kyllä täysin nappiin näin syyskuussa!

Leaves are falling all around, 
It's time I was on my way...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti