torstai 29. syyskuuta 2016

Röyhelövuorossa Filigree

Röyhelölangoista olen viime aikoina jatkanut Red Heart Boutique Filigreen parissa. Tätä tilasin kesällä muiden lankojen ohessa Red Heartilta, koska kyseessä oli erittäin edullinen poistolanka. Tässä langassa on villaisempi kosketus (ja pölisee myös vähän neuloessa), mutta akryyli-polyesterilankaa tämä on. Keriä hankin kaksi: Jubilee ja Bordeaux; ja valmiita ovat nyt molemmat.

Tässäkin langassa on muilta osin sama tekniikka kuin muissa Red Heartin röyhelöissä, mutta tällä kertaa neulotaan jokaisesta silmukasta. Silmukoita on tällaisessa normaalipaksuisessa huivissa vain neljä ja työ valmistuu aika nopeasti. Filigree-lanka tulee isona vyyhtinä (voi sen toki keriäkin), mutta neuloessa se menee helposti kierteelle ja vyyhdin vuoksi suoristaminen on vähän hitaampaa kuin muissa röyhelölangoissa, mutta siitäkin kyllä selviää!


Tykkäsin molemmista huiveista ja aivan erityisesti oranssisävyisestä Bordeaux'stä. Huivit ovat tosiaan pehmeämpiä kuin muut kokeilemani huivilangoista neulomani huivit eli sopivat mainiosti syksyn viileämmille säille; ennen kuin on pakko siirtyä villaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti