perjantai 23. syyskuuta 2016

Roosa-nauha on taas täällä

Vuoden 2016 Roosa nauha -kampanja on alkanut. Olen monena vuonna ostanut Roosa nauha -tuotteita sekä tehnyt lahjoituksia ja niin varmasti myös tällä kertaa. Itse asiassa ostin jopa itse Rosa nauhan tällä kertaa, koska suunnittelijana oli Michael Monroe. Tällä miehellä on niin positiivinen vaikutus, että on toimittava heti!
Kauan, kauan sitten, joskus siinä vuonna 1981 tai 1980, kymmenen vuotta vanhemmalla isosiskollani oli seinällään kaksi Hanoi Rocksin julistetta, joita kävin siskon huoneessa sitten salaa ihmettelemässä. Muutama vuosi myöhemmin, kun siskoni oli muuttanut pois kotoa ja huoneesta oli tullut minun päämajani, minulla oli seinällä ne samat kaksi julistetta; sadan muun julisteen ympäröimänä. Olin oikeasti tapetoinut seinät kuvilla ja se kokonaisuus olisi kyllä monelle ollut näkemisen arvoinen! Äskettäin olen kuullut, että vanhempani olivat antaneet siskolleni luvan laittaa kaksi (2) julistetta seinälle, joten jotain muutosta on maailmassa tapahtunut kymmenen vuoden ikäerolla. Kotikuntani maalaiskirjastosta oli kaverin kanssa lainattu Hanoi Rocksin kokoelmakasetti, joka oli sitten kopitu, ja kuunneltu moneen, moneen otteeseen. Michael Monroen kirjoittama kolumni on Suosikki-lehdessä suuri suosikkini ja aivan uskomattoman mahtavaa oli, kun Axl Rose vuonna 1989 hyppäsi mukaan Michael Monroen videolle Dead, Jail or Rock n' Roll. Niin huikea bändi Hanoi Rocks oli ja oli ollut maailmalla! On uskomatonta millaiseksi kansansuosikiksi Michael on vuosien mittaan yltänyt; sitä se hyvä työ ja positiivisuus teettää. Toista oli aikoinaan 1980-luvulla ja varsinkin silloin alkupuolella, jolloin Michael Monroe ja muut Hanoi Rocksin jäseniä pidettiin Suomessa aivan kummajaisina. Onneksi maailma on avautunut muillekin. Erityisen iloinen olen siitä, että Michaelilla on aikaa näin hyville asioille! Ja Roosa nauha on hyvä asia! Tutkimukselle ja neuvontapalveluille on erittäin tärkeää kerätä rahaa. Pelkästään rinnassa tuntuva patti on jo pahin painajainen sen aiheuttamine pelkoineen; siihen voi suhteuttaa millaista apua ja tukea sairastunut tarvitsee. Eikä sillä, jokainen syöpä on kantajalleen ja lähipiirille äärimmäinen painajainen ja tarvitsee yhtä lailla rahoitusta tutkimukseen ja neuvontaan; siksi jokainen voi tukea sitä kohdetta, mikä itselle parhaalta tuntuu ja olla siten mukana sitä positiivista kierrettä auttamisessa, jota sairauksien voittamisessa tarvitaan. Kiitos Michael Monroe, että mukana tässä(kin) kierteessä!

3 kommenttia:

 1. Minäkin olen mukana tässä kampanjassa eli ostelen Roosanauha-tuotteita, enimmäkseen sukkia ja ohjekuvastoja. Nytkin eilen ostin pari sukkalankavyyhtiä ja ohjekuvastoa Tampereella, ja ne menevät arvontaan. Haen omani paikkakuntani taitokeskuksesta joskus myöhemmin, kun ei ole kiire tehdä jotain uutuusväreistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ostan sukkalankaa, enkä ostele sukkia.

   Poista
  2. Ihania lankoja kampanjalangat ovatkin! Hyvä kohde, hyvät ideat!

   Poista