keskiviikko 24. elokuuta 2016

Check My Brain

Tässä tulee Check My Brain -sukat, jossa väriteeman idea on suoraan Alice In Chainsin samannimisestä videosta. Tällä kertaa raidoitus on tehty kolmella langalla, joita on juoksutettu mukana koko matka kantapäätä lukuun ottamatta.


Lankoina sukissa on Novita Nalle musta sekä Nalle Taika kirjava punainen sekä metsä. Sitkeästi yrittämällä raidatkin on saatu aika hyvin kohdalleen. Itselleni toimivin tapa tuntuu olla se, että teen raitavärin tasoitusnoston vasta purkaen jälkikäteen kahden värikerroksen jälkeen. Jostain syystä edellissilmukan nostaminen toisen kerroksen alussa ei minulla toiminut, mutta nyt teen käytännössä saman homman hieman eri tavalla vasta kokonaan toisen kerroksen jälkeen. Oma haasteensa on kolmen langan juoksuttaminen, joka vaatii lankojen oikaisemista säännöllisin välein, sillä muuten ovat jatkuvasti solmussa. Raidoitus onnistuu hyvin kuitenkin kolmellakin langalla!
Raidoitukset on tehty satunnaisesti vaihdellen 2 ja 4 kerroksen väriraidoilla; värijärjestys toki kuitenkin sama ja toinen sukka identtinen. Tällä kertaa lisäsin vähän silmukoita, joten tuloksena oli vähän aiempia väljempi malli, josta itselleni voisi ehkä kokeilla vaihteeksi vähentää nelisen silmukkaa. Jälki on kyllä muuten siistiä ja napakkaa; ja värimaailma mielestäni erittäin hyvin videon mukainen!
Tykkään kovasti näistä yhden värin monisävyisistä Taika-langoista, joilla saa todella kivoja raitoja sukkiin. Pientä värivaihtelua, mutta ei liian kirjavaa. Toivottavasti näitä tulee Taikaan vielä lisää, kuten nyt syksyllä ilmestyneet sininen ja pinkki. Oranssi voisi olla todella hieno sekä tietysti joku punertava kanervamainen tai vaikka keltainen.

So I found myself in the sun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti